2777
2789
عنوان

سقط و لکه و پریودی لطفا بیاید

124 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من ماه قبل ۲۲م برج چهار سقط داشتم تا یه هفته خون ریزی داشتم بعدش ۵ روز مونده بود به ۲۲م برج پنج شبش یه لکه دیدم و تمام الان دوبار دیشب که شد ۲۸م دستمال کشیدم یه بار لک دیدم و تمام ..اون موقع تا الان پریود نشدم و بعد از سقط اوایلش دو سه بار اقدام داشتم به نظرتون این لکه بینی مال چیه کسی مثل من بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ تیر سقط داشتی ۲۲ مرداد پریودشدی یه روز قطع شد؟؟؟

ن گلم پریود نشدم ۲۲ تیر سقط کردم خب ۱۷ مهرداد یه لکه داشتم تمام و دیشبم باز یه لکه دیدم و تمام ۲۸ مرداد علتش چیه بقایا هم نداشتم 

پریود بعد سقط یکم عجیب غریبه به نظرم طبیعی باشه

اخه این نمیشه اسمشو گذاشت پریود چون فقط یه بار یه لکه بود همین بعد من که بقایا ی جنین نداشتم که با لکه دفع بشه

اخه این نمیشه اسمشو گذاشت پریود چون فقط یه بار یه لکه بود همین بعد من که بقایا ی جنین نداشتم که با ل ...

من پارسال سقط کردم ۱۸ روز خونریزی داشتم بعدش که پریودشدم خیلی کم بود باز ماه بعدش که پریود شدم خیلی شدید بود بدن بابدن فرق داره گاهی اوقات سونو بقایاهای ریزونشون نمیده اینا با پریود میاد بعضی وقتام لخته نیس فقط خون ابس نگران نباش چن هفته سقط کردی؟؟

بعدش باردار شدی چند هفته بود 

من اخرای ۶هفته بودم بعد سقطم ۸ ماه اقدام نکردم دوباره از اردیبهشت اقدام کردم تا خرداد که پریود شدم تیرم اقدام کردم علایم بارداری داشتم بی بی چکام دوخط کمرنگ بود ازمایش بتامم ۴ولی پریود شدم این ماه که اقدام نکردم دوروز گذشته ولی هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم چون دکتر اورولوژ گفت اقدام نکنین تا شوهرت اکی شه

من اخرای ۶هفته بودم بعد سقطم ۸ ماه اقدام نکردم دوباره از اردیبهشت اقدام کردم تا خرداد که پریود شدم ت ...

اها شوهرت مشکل داره ؟؟؟؟پناه بر خدا انشالله یه نی نی سالم و تپل و ناز قسمتت بشه به زودی

اها شوهرت مشکل داره ؟؟؟؟پناه بر خدا انشالله یه نی نی سالم و تپل و ناز قسمتت بشه به زودی

تحرکش فقط کمه ،مرسی عزیزم انشالله قسمت خودتم یه نینی سالم زیبا بشه