2777
2789

سلام خانما خوبین .وقتتونم بخیررررر❤️

خانما من ازتون دوتا سوال داشتم .

اولیش اینه ک شما چ راهی میدونین واسه از بین بردن غبغب ؟؟.

سوال دومم اینه ک بهترین روش از بین بردن موهای صورت چیه بنظرتون (صورت پرمو و جوش دار)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن لیزر تحریک میکنه جوشارو

جوشارو تحریک نمیکنه ولی اگه موهای صورتت ضخیم نیستن ضخیمشون میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

تیغ ابرو بزن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

برای جوش های صورتت رازیانه اسیاب کن با گلاب یا اب مخلوط کن بزار صورتت بیست دیقه بمونه اگه جوشات میدونی میترکن خون میشن اروم بشور بدونه اینکه ماساژ بدی ولی اگه میدونی نمیترکن خیلی اروم ماساژ بده بعد با اب سرد بشور هرروز این کارو تکرار کن  دوهفته بعد معجزه اشو ببین 

من هفته ای یبار با الورا قاطی میکنم میزارم برای اسکراب و لایه برداری 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
نظرتون درباره حرم بی رنگ کننده مو چیه ؟ مث دکلره زرد میکنه یا بی رنگ واقعا؟

نمیدونم