2777
2789
عنوان

مشکل پای پسرم

436 بازدید | 12 پست

سلام خانوما .

تقریبا دو هفته پیش بود که پسرم گفت درد شدید تو قسمت داخلی کشاله ران پاش (فقط پای چپش) احساس میکنه و یه جورایی میگفت نمیتونم خوب راه برم و بشینم ...منم گفتم شاید ضربه خورده یا کشیده شده خلاصه با روغن زیتون ماساژ دادم و بستمش یه مقدار خوب شد ..اما دردش هنوز باهاش بود طوری که پاش رو میلنگوند ...پدر شوهرم و بقیه میگن برا قد کشیدن هست و طبیعیه اما الان بعد دو هفته با این که میره با بچه ها بازی میکنه و مشکل خاصی هم از بابت درد نداره هنوز پاش رو میلنگونه ./ازش پرسیدم که درد داری هم میگه خیلی خیلی کم ولی اینکه چرا پاش میلنگه رو هنوز درک نکردم ...همسرم میگه داره ادا در میاره ولی بعید میدونم ...

حتما یه سر پیش متخصص یا درمانگاه میبرمش ولی گفتم قبلش ببینم دوستان دیگری تجربه مشابه داشتند یا خیر ؟

نگرانیم از اینه که این لنگ زدن براش بمونه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا ادا در میاره .تو خواب با شال پاشو ببند اون یکی پاشو ببند ببین صبح عکث العملش چیه 

میفهمه ...زرنگه ..نزدیک 7 سالشه .مطمئنم بیدار بشه میگه مادر من این پام درد میکرد چرا اینو بستی ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

عزیزم دختر من هم اینجوری بود مشکلش که بردم ارتوپد کودکان که فهمیدم چرخش لگن داشته و به اصطلاح یک پاش از پای دیگه اش بلندتره انگاری و کشاله رانش هم یک مایعی جمع شده بود که باعث میشه میلنگه پاش ...من هم تازه الان یک ماهه فهمیدم 😢قبل از این اصلا تو راه رفتن مشکل نداشت...من از یک لنگیدن ساده بردمش دکتر که اینا رو فهمیدم...اینا رو گفتم تا بدونی الکی از کنارش رد نشو...ولی انشالله که مشکلی نداشته باشه...

برای شادی روح پدرم صلوات
عزیزم دختر من هم اینجوری بود مشکلش که بردم ارتوپد کودکان که فهمیدم چرخش لگن داشته و به اصطلاح یک پاش ...

پس به نظرتون ببرمش پیش یه ارتوپد ؟

من این ترفندو برا بچم‌ رفتم دیدم ادا در میاره .

تو همه حالات بهش دقت کردم مثلا حین بازی حین سرگرمی ...وقتایی که اصلا حواسش نیست بازم دیدم لنگ میزنه ...اگه ادا بود بالاخره یه جا فراموشش میشد ...

پس به نظرتون ببرمش پیش یه ارتوپد ؟

آره حتما ببرش ارتوپد کودکان....چون من اول بردمش ارتوپد تا عکس و گرفت و دید گفت ببرش ارتوپد کودکان چون کار من نیست...ولی تشخیص داد و گفت برای درمان باید ببری پیش اون

برای شادی روح پدرم صلوات
آره حتما ببرش ارتوپد کودکان....چون من اول بردمش ارتوپد تا عکس و گرفت و دید گفت ببرش ارتوپد کودکان چو ...

ممنون عزیزم .انشاالله مشکل دختر شما هم حل بشه .