2777
2789
عنوان

برنامه های امروزتون چیه؟؟👀🙋

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست
اره . ولی چیکار کنم واقعا ؟ هرروز نمیتونم برم بازار . یا خونه مادرشوهر . یا پارک حتی .

می‌دونم چی میگی. اما خب میتونی یه کلاس ثبت نام کنی خودتو مشغول کنی. یا هم اینکه عصرا برای خودت ی کیکی چیزی درست کنی سرگرم بشی . با همین چیزای کوچیک میتونی ی خورده حالت خوب شه

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز انقد ناراحتم که خدامیدونه.تازگی ازدواج کردیم چندماهه،میخواستیم وام ودیعه مسکن رو ثبت نام کنیم ...

عزیزم خدا بزرگه، بهت حق میدم که ناراحت باشی ولی مطمئن باش هر مشکلی ی راه حلی داره دیگه. بسپار به شوهرت خودت هم هواشو داشته باش😘

می‌دونم چی میگی. اما خب میتونی یه کلاس ثبت نام کنی خودتو مشغول کنی. یا هم اینکه عصرا برای خودت ی کیک ...

اره اینا خوبه ‌. ولی من کلاسای هنری که علاقه ندارم اعصابم نمیکشه . کلاس زبان و ...‌هم قبلنا رفتم .

اعگهل خورد و خوراک ام نیستم  حتی شده  غذا نخورم صبحونه نهار شام اصلا برام اهمیت نداره . کیک ام تا حالا نپختم. و بپزم هم دور بریزم .‌چون شوهرمم نمیخوره کیک خونگی رو .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره . ولی چیکار کنم واقعا ؟ هرروز نمیتونم برم بازار . یا خونه مادرشوهر . یا پارک حتی .

تو خونه برای خودت یه کار هنری بکن البته میدونم پر هزینه س،ولی اگه موقعیتش رو داری بکن حتما

حتی میتونی از هنرت درامدی هم داشته باشی

الان خیلیا انلاین شاغلن،توام میتونی از روزمرگی دربیای

مرسی عزیزم❤️❤️😘😘 میتونم بپرسم.شغلت چیه؟

والا گلم، فعلا که شغل حساب نمیشه😃اما خب دانشگاه دندون تموم کردم به تازگی . دارم طرح میگذرونم تا ببینم بعدش خدا چی میخواد

اره اینا خوبه ‌. ولی من کلاسای هنری که علاقه ندارم اعصابم نمیکشه . کلاس زبان و ...‌هم قبلنا رفتم . ...

خب با این حساب

دوس نداری برا ازمونای استخدامی بخونی؟ سالی ی بارم برگزار میشه بنظرم وقت خوبیه اگه شرایطش و داشته باشی ک بتونی بری سرکار

والا گلم، فعلا که شغل حساب نمیشه😃اما خب دانشگاه دندون تموم کردم به تازگی . دارم طرح میگذرونم تا ببی ...

چه جالب صبح داشتم فکر میکردم که برم از دندونام عکس بندازم بعد اربعین بیام کلی کار دندون دارم

ولی دمت گرم واقعا،قبول شدن تو.دندان پزشکی خیلی سخته👍👍👍👍من دختر خواهر شوهرم ۴رقمیه رتبش،ازاد میتونه دندان و دارو بخونه ولی روزانه فقط پیرا پزشکی

خب با این حساب دوس نداری برا ازمونای استخدامی بخونی؟ سالی ی بارم برگزار میشه بنظرم وقت خوبیه اگه شر ...

نه .‌چون آزمونه رو پر میکنن گ اینطور نیست که براساس نمرات تعیین شه . براساس پارتی سهمیه و... هستش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو خونه برای خودت یه کار هنری بکن البته میدونم پر هزینه س،ولی اگه موقعیتش رو داری بکن حتما حتی میتو ...

اره . ولی اینطو نیست مردم برای هر چی پول بدن.

حتی هنر .

هنرمند زیاده ولی درامدی ندارن . 

حتی انلاین شاپ چند نفر  هستن اما جمع کردن فروش نکردن .

الان مردم حساب کتاب میکنن برای هر چیزی پول نمیدن .

برای هنری پول میدن که حرفه ای باشه ‌ نه مبتدی .

هردوز گل سر و کلی خیاطی و ... انجام میدن فروشی ندادن . یه مدت انجام میدن بعد پیجهاشونو میبندن .

چه جالب صبح داشتم فکر میکردم که برم از دندونام عکس بندازم بعد اربعین بیام کلی کار دندون دارم ولی دم ...

ممنون عزیزم شما ب من خیلی لطف داری😘

بنظر من دارو بخونه خیلی بهتره، چون دندون خیلی زیاااد سختی داره