2777
2789
عنوان

برنامه های امروزتون چیه؟؟👀🙋

209 بازدید | 31 پست

شماها هم برای کارهای فرداتون از شب قبلش برنامه ریزی می کنید؟

بیایید بگید تا الان چیکار کردین و در ادامه چیکار خواهید کرد🤗

من خودم امروز که سرکار نرفتم موقعیت رو غنیمت دونستم و ساعت ۶ بلند شدم صبحانه شوهرم حاضر کردم و روونه کارش کردم. پسرم بیدار شد براش شیر زدم دادم خورد دوباره خوابوندمش رفتم ی دوش گرفتم . الانم دارم غذا برای ۳ روزمون آماده می‌کنم😞. در ادامه هم اگه خدا بخواد می‌خوام پسرمو بردارم برم خونه بابام تا همسرم بیاد دنبالمون 🤭

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی ساعتی هست بیدارم 

صبحانه خوردیم

فعلا دراز کشیدم تا برم ی دوش بگیرم

ناهارم میخوام واسه پسرم کته گوجه واسه خودمون لوبیا درست کنم

بعد از ظهرم برنامه ای ندارم

دو روزیه کلافه م نمیدونم چرا حال و حوصله ندارم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم ۹بیدار شدم تا الان داشتم تو جام قلت میزدم

۱۱تا ۱۴ سه تاکلاس انلاین دارم،برگزار کننده دوتاش خودمم

اونا تموم شن میرم حموم یه دوش اماده میشم میرم روضه خونه یکی از دوستام که چند ساله ندیدمش😍

بعدم احتمالا برم دنبالش شوهرم چون ماشین دست منه

بعدم چون شام نپختم و دیر هم هست احتمالا بریم بیرون یه چیزی بخوریم😁

کارای خونه .ناهار پختن . گردگیری. وسطش وقت کنم ی دوش بگیرم 

بعدشم عصر اینا کتاب بخونم همینا 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
این روند روزای تکراری آدمو خسته می‌کنه

اره . ولی چیکار کنم واقعا ؟ هرروز نمیتونم برم بازار . یا خونه مادرشوهر . یا پارک حتی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

امروز انقد ناراحتم که خدامیدونه.تازگی ازدواج کردیم چندماهه،میخواستیم وام ودیعه مسکن رو ثبت نام کنیم از صاحبخونه شناسه قبض روخواستیم دیشب زنگ زد که اگه میشه خونه رو خالی کنید پسرم میخواد بیاداینجا بشینه،یعنی اینکه شناسه رو بهتون نمیدم پسرم میخواد بیاد وام بگیره ازاینجا🥲نه ونیم بیدارشدم فعلا تاالان هیچکاری هم نکردم همش گوشی

منوهمسرمو نی نیمون

ساعت ۶ و نیم تمرین رانندگی داشتم تا ۹ و خورده ایم بیرون بودم ،اومدم فیلمایی که میخوام ببینم رو زدم دانلود ، میرم فیلما رو ببینم ، بعدم برا آزمون آیین نامه بخونم ، در کنارش زبان بخونم ، عصرم یه کلاس دارم حوصله ی شرکت کردن ندارم ، تمرینم نکردم براش ، بعدشم دیگه میخوام کارای انتخاب رشته مو انجام بدم ، بعدم بخوابم 

منم ۹بیدار شدم تا الان داشتم تو جام قلت میزدم ۱۱تا ۱۴ سه تاکلاس انلاین دارم،برگزار کننده دوتاش خودم ...

عزیزم😍مرسی که با پیامت وایب خیلی خوبی بهم دادی. خدا قوت😍🥰

هرکجا ک بروید عشق من همراه شماها خواهد بود👪⁦❤️⁩