2777
2789
عنوان

خانمای یزدی تشریف میارید

1286 بازدید | 23 پست

میخام یه سفر سه روزه برم یزد 

کجاهاش برم؟ به جز مسجد جامع دیگه چه جاهای دیدنی قشنگی داره 

و اینکه شب میشه چادر زد؟ کدوم پارکش واسه اسکان مسافران هستش؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون کولر اونجا اصلا نمیشه دووم آورد چه برسه به چادر

عزیزم شما الان یزد هستین؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

خوش میای عزیزم.

والا یزد اکثرا بافت تاریخی داره که همون سمت مسجد جامع هست.زندان اسکندر و خانه لاری ها و کافه های سنتی و مسجد جامع نزدیک هم هستن.

باغ دولت آباد رو میتونی ببینی.آتشکده رو میتونی ببینی.میدان امیرچخماق و شیرینی حاجی خلیفه همون سر میدون هست که میتونی خرید کنی.بازار خان هم همونجاست.موزه آب هم همونجاست.برای صبحانه میتونی بری کافه عدسی پناهنده تو خیابون قیام.بقیه شعبه هاش هم کاشانی و صفاییه هستن.ناهار میتونی بری رستوران گل سرخ اگر قیمت متوسط میخای و کیفیت خوب.اگر قیمت برات مهم نیست برو تالار یزد .رستوران سزار یا همون عمارت وکیل هم خوبه.کافه نارون پشت هتل صفایه جالبه و فضاش خوبه.کافه سنتی هم که تو خیابون مسجد جامع فراوونه.معروف ترینش کافه پاپاسی هست.

کویر الآن گرمه فکر کنم و تور نمیبرن بازم باید بپرسی که میبرن یا نه.

اطراف یزد هم تفت هست که آب و هواش خوبه و باغ صدری رو میتونی ببینی .مهریز چشمه غربالبیز داره که الآن نمیدونم آب داره یا نه.چشمه تامهر هم همینطور.کلا الآن فصل گرمی هست برای مسافرت به یزد.این چند روزه یخرده هوا بهتر شده ولی بستگی داره از چه شهری داری میای و چقدر به گرما عادت داری.

بابت چادر زدن قبلا پارک هفت تیر و پارک حمیدیا روبروی صدا و سیما چادر میزدن.الآن نمیدونم میتونید یا نه.ولی گرمه و اذیت میشید.بهتره برید هتل.

تاریخی : باغ دولت آباد  آتشکده  میدان میر چخماق  تفریحی : پارک کوهستان  ...

ممنون گلم🥰

اینا همه شون تو خودِ یزد هستن یا اطرافش؟ 

پاساژ چی؟ کجاها برم خوبه؟

عزیزم شما الان یزد هستین؟

هفته پیش یزد بودم ولی الان مامانم اونجاست

من پیشنهاد نمی کنم بری ولی اگه رفتی: میدان میرچخماق، باغ دولت آباد، زندان اسکندر، بازار قدیمی یزد که همون کنار میرچخماق هست، چک چک مهریز ، آب انبار رستم، خانه لاری ها ( اگه درست گفته باشم)

برای کافه سنتی هم زیاد داره کافه هتل داد قشنگه، فالوده یزدی هم بخورین حتما یا برید شیرحسین یا آب حیات. شیرینی حاج خلیفه هم بگیرید شعبه اصلی همون دور میدون میرچخماق هست

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
خوش میای عزیزم. والا یزد اکثرا بافت تاریخی داره که همون سمت مسجد جامع هست.زندان اسکندر و خانه لاری ...

واااااای مرسسسسسی مهربون🤩🤩🤩

چقد خوب و کامل نوشتی 

ممنونم 😘😘😘

هفته پیش یزد بودم ولی الان مامانم اونجاست من پیشنهاد نمی کنم بری ولی اگه رفتی: میدان میرچخماق، باغ ...

یه سفر کاری هستش باید بریم گفتیم دو روز بعدشم بمونیم اونجا رو ببینم 

ممنونم مهربان بانو😘😘

ممنون گلم🥰 اینا همه شون تو خودِ یزد هستن یا اطرافش؟  پاساژ چی؟ کجاها برم خوبه؟

موزه قصر آیینه هم از لحاظ معماری بنا قشنگ 

مجتمع تجاری های شیک یزد :

آریا 

ستاره 

بستگی داره چه علائقی داشته باشی تا بهت بگم کجاها بری 

پارک کوهستان میتونی چادر بزنی  ( داخل شهر نیست کمی فاصله داره ) 

البته داخل شهر خونه های قدیمی بازسازی شده شیکی هستند که اتاقهایش را اجاره می دهند و قیمت بالایی ندارند 

شیرینی هم خواستی بخری بگم کجا بری 

سؤال دیگه هم داشتی بپرس 

از کدوم شهر هستی؟ 

موزه قصر آیینه هم از لحاظ معماری بنا قشنگ  مجتمع تجاری های شیک یزد : آریا  ستاره&nbs ...

دوس دارم جاهای سنتی رو بیشتر ببینم، ولی خب واسه خرید یه پاساژ شیک برم

اصفهانم عزیزم 

پس شما پیشنهادتون خونه های قدیمی هست واسه استراحت و خواب

موزه قصر آیینه هم از لحاظ معماری بنا قشنگ  مجتمع تجاری های شیک یزد : آریا  ستاره&nbs ...

شیرینی چی بخرم 

دوستان گفتن برم حاج خلیفه ...

چه نوع شیرینی بگیرم خوشمزه تره

واااااای مرسسسسسی مهربون🤩🤩🤩 چقد خوب و کامل نوشتی  ممنونم 😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم.فالوه رو داشت یادم میرفت. شیرحسین و آب حیات هست.شیررضا هم تو خیابون امام همون نزدیک میرچخماق هست و به شخصه بیشتر از شیرحسین و بقیه دوستش دارم.فست فود خوب خواستی برو فروتن تو خیابون مجد العلما صفاییه.کرنوپیچ هم خوبه تو همون خیابون.پیتزا جردن و کندو و...خراب کردن جدیدا و نرو.رستوران روبانزو هم هست تو خیابون ملاصدرا.برای دور دور حوالی صفاییه و خیابون ملاصدرا و وزیری و بلوار دانشگاه و تیمسار فلاحی خوبه.پاساژ صدف و اریا و ستاره هم هستن ولی پیشنهادم اینه خیلی خرید نکنی.چون به نسبت شهرای دیگه پوشاک ش گرون تره.بازار خان و بازار مسگر ها روبروی هم هستن و میتونی صنایع دستی و ترمه رو خرید کنی.ترمه اصل هم ترمه رضایی هست که شعبه اصلی ش فکر میکنم تو پاساژ آریا باشه.ترمه سالاری هم قیمتش برای سوغاتی خوبه هم برای خودت. ترمه بهشتی هم خوبه و ابریشمه و برای خودت بخر.

جای تفریحی دیگه پارک کوهستان هم هست که تو راه تفته.فقط بازم میگم بهت.طول روز اصلا نمیتونی تو چادر بمونی.و هر روز دوش لازم داری.تا گرمای هوا باعث نشه بهت خوش نگذره خدای نکرده.

ارده و حلوا ارده هم, بهجتی میتونی بخری.همون حاجی خلیفه رهبر داره.شیرینی سنتی یزد هم تو خیابون تیمسار فلاحی کیفیتش خوبه.