2777
2789

گلس گوشیمو صبح دیدم زده شکونده الان از وسط ترک خوردس 

اعصابم خیلی داغونه 

تا ۳ نصفه شب بیدار بود من هی بیدار خواب میکرد چون پابجی بازی میکرد هی صدای خنده هاش نمیزاشت درست بخوابم و با اون و اون حرف میزد پاشدم رفتم تو هال چشام گرم گرفت دوباره اومد تو آشپزخونه شروع کرد غذا پختن برای خودش 

هی سر و صدا من امروز ساعت ۷ باید بیدار میشدم برای سرکار 

دیدم نمیشه رفتم دوباره تو اتاق در و بستم ۱ دیقه نشده اومد سریع با فلش چراغ قوه گوشیش تو چشمم

گفتم نور و خاموش کن نکرد سرمو کردم زیر پتو مسافرتی نشد هی گفتم آبجی خاموش کن لطفا من فردا زود باید پاشم بیکار نیستم گف ب تو ربطی نداره برو اونجا بخواب گفتم اونجا بودم واسه چی اومدی هی اون گف من گفتم مامانم اومد گف خاموشش کن فحش های رکیک ب مامانم داد و انگشت نشون داد دختره اشغال من اعصابم خراب شد گفتم دهنتو ببند تا ۱ دیقه دیگ خاموش نباشه خودم خاموش میکنم 

اهمیت نداد شروع کرد ب حرف زدن با همبازیایش منم گفتم خاموش کن نکنی پاشدما

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو میشکنم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

گف میتونی بری اونجا دیگ اعصابم خرد شد پاشدم نور گوشیش و خاموش کردم که حمله ور شد منم گفتم گوشیتو نمیدم وقتی ب حرفم گوش نمیدی احترام نمیزاری رفتم هال اومد دنبالم بابام اونجا خواب بود کنار بابام خوابیدم اونم شرم نشد همونجا شروع ب دعوا و کتک کاری با من کرد موهامو کشید هیچی نگفتم  گوشیمو گرف گف میشکنم گفتم برو  گوشی خودشو گرف بابامم هیچی نگف بعد برگشت اتاق منم چراغ اتاق خاموش کردم فحش رکیک بهم داد پاشدم هدفون و گرفتم غذا رو ریختم تو ظرفشویی هدفون و کشید شکست بعد زد موهامو کشید رفت تو اتاق هی صدای ضربه از اتاق اومد گفتم نه باوا گوشیمو کاری نداره امروز پا شدم دیدم گوشیم گلسش شکسته

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
خب علت لجبازی هاش چیه؟

زبون نیمفهمه با هممون اینطوریه اولا فکر میکردم من بدم دیشب دیدم ب مامانم چه فحش هایی میده حتی با من که رابطمون خیلی خوب بود اینطوری کرد 

چند سالشه ؟😅

چند روز دیگ ۱۶ میشه بخدا از دوماه پیش رفته بودم براش گردنبند و ماگ هدیه خریده بودم کادو کرده بودم تو کشوم قائم کردم که چند روز دیگ بدم😭

میزنمش

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

کلا خانوادگی رفتارهاتون با هم دیگه درست نیست. 

بیشتر والدین باید مدیریت کنند اوضاع رو. 

نه که پدر سکوت کنه و مادر دهن به دهن شه یا اجازه فحش های رکیک داده بشه در خانواده....... 

والا با این تعریف هات من بودم فلج از خونه میرفت بیرون بچه پررو 

وای خواهر منم تقریبا همینه گاهی جواب منو میده ولی باهم خوبیم با مامان بابام ولی خیلی گستاخی میکنه با اینکه باهاش خوبن مثل این نشه صلوات اینم خیلی پرروعه اخه ۱۱ سالشه