2777
2789
عنوان

تب دخترم

189 بازدید | 17 پست

سلام خانوما دخترم ۳سالشه یه هفته ای که تب می‌کنه سه شنبه بردیم متخصص براش سفیکسیم و شیاف و ایبوپروفن نوشت و گفت سفیکسیم تاهفت روز بخوره.ولی با گذشت این چهار پنج روز هنوز بعضی اوقات تب می‌کنه و میگه دلم درد میکنه.به نظرتون دوباره ببرمش یا صبر کنم تاهفت روز؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش ادرار نداده؟ دختر من سابقه عفونت ادراری داره و اینجوری میشه هر چند ماه یبار . خدا سلامتی بده ...

نه میگم اگه عفونت باشه خب سفکسیم باید خوب کنه اما نمی‌دونم چرا هنوز بعضی وقتا تب داره

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺

ببین دختر منم سه روز اول تب بالای ۴۰ که با شیاف فقط میومد رو ۳۹ بعدش تک سرفه و استفراغ و الانم اسهال ...ویروس گوارشیه رو ممکنه گرفته باشه دختر من هنوزم گاهی طی روز تب میکنه یک هفتس. دل دردم داره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
نه میگم اگه عفونت باشه خب سفکسیم باید خوب کنه اما نمی‌دونم چرا هنوز بعضی وقتا تب داره

نه عزیزم دختر من چند سال پیش گرفت با آمپولای قوی که پنج تا بود و یه روز درمیون میزد خوب شد فقط. ببر دکتر کلا یه آزمایش کامل بگیر . اصلا آزمایش وچکاپ ضرر نداره که خیالت راحت میشه ان شالله چیزیش نیس 

همیشه همین دکتر می‌بردم و خوب بوده. نمیدونم

عزیزم من دخترم اینجور مواقع با یکم ترنجبین خوب میشه.واسه تبشم گلاب بریز تو قوطی کوچیک اسپریا اسپری کن تو صورتش کف پاش رو دستاش خوششونم میاد.ترنجبین رو حتما امتحان کن اگر تاثیری نداشت اونوقت ببرش دکتر