2777
2789

داشتم با گوشی شوهرم کارت به کارت میکردم یه لحظه حواسم پرت شد ده تومن و اشتباهی به یکی دیگه زدم میشه دعا کنین پولمون و برگردونن خیلی لازم داشتیم برا رهن خونمون بود 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه دعا کنین 😭😢

منم یه بار از عابر بانک همین اشتباهو کردم رفتم سریع بانک رئیس بانک ادم خوبی بود

زنگ اون اقا زد طرف معلم بازنشسته بود

پولمو واریز کرد

البته من ۲ تومن بود کم بود

رئیس بانک گفت شانس اوردی میتونست پس نده

میدونم چی میگی منم اون لحظه که اشتباه زده بودم خیلی ناراحت بودم پول حلال برمیگرده خیالت راحت باشه ...

پول رهن خونمون بود عجله داشتم که قبل ساعت ۱۲ بزنم که بعدش هم بتونم ۱۰ تومن دیگه بزنم 😭😭😭

از همتون ممنونم برا همه تون صلوات فرستادم ودعا کردم به خواسته دلتون برسین ان شاءالله 

خداروشکر اون اقا که اشتباهی پول و براش زده بودم خیلی ادم خوبی بود و پول و برگردوند خیلی خوشحالم نه بخاطر پولم درسته لازم داشتم ولی خب کاریه که شده بود بخاطر این خوشحالم که هنوز انسانیت هست وهستن همچین ادمای باشرف و با ایمانی😍🥰