2777
2789
عنوان

اگه یه پسر ...

182 بازدید | 15 پست

بابت انتخاب واحد که نزدیکه یه پسری که همکلاسیمه و نماینده هم هست داشتم ازش تو پیوی راهنمایی میگرفتم . پروفایلش رو مخفی کرده بود از همه یعنی میزد پروفایل چیزی نیست ولی وسط چت برای من پروفایل رو از حالت مخفی درآورد که عکسای خودش بود 

من اصلا جا خوردم ولی به روم نیاوردم 

حالا من اتفاقا بدم میاد از این پسره ولی به نظرتون این حرکتش چه معنی ای میده ؟؟

چون ما دخترا اینکار رو بکنیم یه جورایی نشون دهنده ی اینه که طرف کراشمونه آیا پسرا هم همینن؟؟

یا نه؟

ولش کن اهمیت نده بهش

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از کجا میدونی فقط برای تو درآورده؟!

اصلا شاید داشته همینجوری تنظیماتو دستکاری میکرده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ن شمارتو از بالای صفحه زده افزودن ب مخاطب

همین

برا منم شده بارها

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
فکر و خیال نکن فقط توی مخاطباش سیوت کرده هیچ معنی ای نمیده

تو مخاطباش بودم قبلا سیو داشته منو چون نماینده اس 

چون ازش خوشم‌نمیاد میخوام بدونم اگر فکر و خیالی تو سرش هست دیگه بهش پیام ندم

با اکانت دیگه چک کردم دیدم با اون همچنان پروفایل مخفی عه

فهمیدم ولی میگم ربطی نداره. شاید برای کل مخاطبین، اعضای گروه یا کانالی که حتی اتفاقی توش عضوی، کسانی که باهاشون چت فعال داره و.... تغییرش داده نه فقط تو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.