2777
2789

واقعا چرا میخان نظرشون بهم قالب کنن لباس و استایل هر کسی شخصیه،من مانتویی ام تو عمرم چادر نزدم پدرشوهر و مادرشوهرم هر روز حرف بارم میکنن اون دوتا عروساشون چادری ان ولی من نیستم شوهرم هم مشکلی نداره با چادر زدنم بخدا دارم دیونه میشم شوهرم میگه بی خیال اهمیت نده ولی نمیتونم بهش میگم اصلا معنی نمیده هر روز منو نصیحت کنن ۲۸ سالمه بچه که نیستم چادری بودن اون دوتا عروساش هر روز میکوبونه تو سرم...اینم بگم من انتخابشون نبودم انتخاب پسرشون (همسرم)بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو‌ بهشون بگه به شما هیچ ارتباطی نداره احترام خودتون حفظ کن‌ید و دخالت نکنید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

قطع رابطه:/😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

باز خوبه شوهرت هواتو داره

خیلیا دوست دارن بجای تو باشن

اونا تفکرات قدیمی دارن ولش

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗

بنظرمن ک با نظر دادن بیخود فقط احترام خودشونو زیرسوال میبرن اهمیت نده بنظرم ویکبار به همسرت بگو جلوشون بگه من مشکلی ندارم شماهم نگید دیگ همسرم اذیت میشه

دنبال کسی باش ک دنبال تو باشداینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش❤️
اوقات شوهرتون الکی خراب نکن یکم سیاست ب خرج بده بابا خودتو بالا بگیر چی هستن اینا در همین حد بدونشون ...

با کی سیاست داشته باشم با شوهرم....ومنظورت اینکه خودم نسبت بهشون بالا بگیرم و اهمیت ندم 

با کی سیاست داشته باشم با شوهرم....ومنظورت اینکه خودم نسبت بهشون بالا بگیرم و اهمیت ندم 

اره اصلااا ب روی خودت نیار و راجب خانوادش بد نگو خوش برخورد باش اون عروس بد اخلاقه نشی از نظرشون 😑 خودتو اصلا هم سطحشون نبین ی لبخند ریز بزن و واکنش نشون نده اصلا و ابدا