2777
2789
عنوان

تولدم بود

69 بازدید | 7 پست

سلام 

سه روز پیش تولدم بود منتظر پیام تبریک نامزدم بودم راس ساعت دوازده شب شد به روی خودش نیاورد 

بعد روز تولدم اومد گفت شنیدم تولدته (به شوخی) 

بعد ویس فرستاد که شرمنده صبح رفتم مدرسه و کار داشتم و ... ( معلمه) 

گفت دیشبم یه متن به چه بلندی داشتم برات مینوشتم که وسطش خوابم برد 

گفت دورت بگردم تولدت مبارک 

همین 

بعد گفت هم استوری میذارم هم متنمو کامل میکنم میفرستم برات 

ولی هیچکاری نکرد 

خیلی دلم گرفت فقط یه تبریک خشک و خالی فرستاد 

من تولدش هم براش شعر خوندم هم کلی ارزوهای قشنگ براش کردم 

تا الانم باهاش سرد بودم 

به نظرتون منطقیه کارم؟ بغض گلومو گرفت با این تبریکش 

بعد اینکه شرایط دیدن همو نداریم یه استان دیگست خیلی فاصله داریم باهم 

اصلا انتظار کادو هم نداشتم درست حسابی تبریک میگفت کافی بود 

الان درسته این سرد بودن من یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولدت مبارک ،  مردا خیلیاشون اینجورین این چیزا براشون مهم نیست ، ولی از من به تو نصیحت  با سرد برخورد کردن و ناراحت شدن و تو خودت بودن و اینا  به جایی نمیرسی  فقط نیریزی تو خودت و غمت بیشتر میشه    مردا ام متوجه این چیزا نمیشن 

باید صحبت کنی و بگی     بگی ناراحت شدی و انتظاراتتو بگی اینجوری هم خودت راحت میشی هم اون متوجه میشه

تولدت مبارک ،  مردا خیلیاشون اینجورین این چیزا براشون مهم نیست ، ولی از من به تو نصیحت  با ...

اخه گفتم 

به خاطر همین گفت متن نوشتم و ... ولی هیچی نفرستاد 

دیکه نمیدونم چی بگم هنوزم ناراحتم 

اخه گفتم  به خاطر همین گفت متن نوشتم و ... ولی هیچی نفرستاد  دیکه نمیدونم چی بگم هنوزم ن ...

دوباره بگو ، بگو وقتی یه چیزی میگی من انتظار دارم انجام بدی ، من بهت نگفتم که برام متن بفرست یا استوری بزار خودت گفتی ، از این به بعد اگه دیدی کاری رو نمیخوای انجام بدی ، یادت میره یا هر چی به من نگو انجام بده من متوجه میشم چرا قبلش میگی که من منتظر بمونم ،    و تبریکم همون موقع باید میگفتی جای متن بلند یه زنگ میزدی بهم چند ثانیه وقتتو بیشتر نمیگرفت .     البته اینا رو با لحن خوب بود دعوا و طلبکاری نگو