2777
2789

من رفتم پیش ماما دیدم حالیش نیس گفتم معاینه چی؟ گفت نداریم گفتم من همیشه بهم گفتن خلاصه انجام داد نگو اشغال ۱۵۰ سر همین معاینه دو ثانیه ای پشت برگه ویزیتم نوشته گفت بده منشی منم گفتم شما باید میگفتین هزینش من ۱۰۰ویزیت دادم این دیگه نگفتین  تازه برگه سلامت گفت ۵۰۰ که نخواستم قبض گرفتم زدم بیرون پرداختم نکردم حالا از کد ملی و همون کپی قبض که بعید میدونم دستش باشه میتونه غلطی کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هزینه معاینه رو پرداخت نکردی؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیتونه ولی چون کار اضافه خواستین و انجام داده مدیونی باید پرداخت میکردی 

وظیفش بود بگه هزینش ولی نگفت منم نمیدونستم این کار اسمش چیه ؟ اونم تو دو ثانیه زحمت کشید خودم میدونستم و دقیقا حرف خودم زد ۱۵۰ بیام بدم؟ اصلا