2777
2789
عنوان

درددل یه بیمار صرع که اینجا فقط میتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 7728 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیماری به اختیار خود آدم که نیست

الهی خدا شفات بده جانم

از طب سنتی کمک بگیر شاید درمانی براش باشه

برات دعا میکنم عزیزم 🙏🙏

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

حالا انشالله شماهم جزء این موارد هستید عزیزم‌ . من سه تا خانم رو دیدم که صرع داشتن و بعد از زایمان دیگه هرگز اون حملات سراغشون نیومد. شما هم انشالله توی بارداری و موقع زایمان حتما دعا کن برای بهبودی و شفای کاملت عزیزم🌹

سلام😊 

عزیزم به خاطر چیزهایی که خارج از کنترلت هست هیچوقت احساس بد و سرزنش نداشته باش. همسرت و در آینده بچت جز نزدیکترین اشخاص زندگی تو هستن و قطعا اون لحظات فقط و فقط نگرانتن و هیچ فکر دیگه ای درکار نیست

چه ربطی داره دیگه بیماری خاصه خیلیا با این بیماری باردار شدن و بچه های سالمی بدنیا اوردن

نه خوب باید تا یه حدودی کنترل بشه حمله هاش کمتر بشه یا نه خوب دور از جون تو دوران بارداری حمله بهش دست بده بیشتر اذیت میشه که 

شما با این شرایط دکتر چجوری بهت اجازه بارداری داده‌ گلم؟؟؟؟

من خالم دوتادخترداره کی گفته منع بارداری داره؟فقط بچه هاشونمیتونست شیربده همین

اگه داروهاشو دقیق استفاده کنن خیلی خیلی کم میشه حمله ها الان ۶ساله خالم حمله نداره

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

با دکتر مشورت کردی؟ چون متاسفانه این بیماری میتونه از شما به بچم منتقل شه💔

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چه ربطی داره دیگه بیماری خاصه خیلیا با این بیماری باردار شدن و بچه های سالمی بدنیا اوردن

قرصای تشنج قویه و ممکن رو جنین اثرات بد بذاره یا این بیماری ژنتیکی باشه ب جنین هم منتقل بشه

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست

یعنی چی حالت ریکاوری دارم؟😳

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
من خالم دوتادخترداره کی گفته منع بارداری داره؟فقط بچه هاشونمیتونست شیربده همین اگه داروهاشو دقیق اس ...

خوب منم منظورم همینه میگم وقتی هنوز کنترلش نکردن و حمله های شما کمتر نشده چجوری اجازه دادن باردار بشی چون‌ ممکنه رو جنین هم تأثیر بزاره 

خوب منم منظورم همینه میگم وقتی هنوز کنترلش نکردن و حمله های شما کمتر نشده چجوری اجازه دادن باردار بش ...

اهان درسته

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
عزیزم منم صرع دارم (البته بیماری ای وی ام مغزی) سال ۹۸ شروع شد  ولی خب  در حال درمانم&nbs ...

منم از ۱۰ سالگی صرع دارم.یعنی حدود ۱۷ سال.قبل ازدواج ۷ سال بود تشنج نکرده بودم.بعد ازدواج که خوابم به هم خورد دو سال یه بار .ولی الان تیر تشنج کردم هفته ی پیش هم یه تشنج داشتم.فکر میکنم به خاطر قرص کلاژنه که شبی سه تا میخوردم.دکتر زنانه بهم داد