من صرع دارم.پریشب بازهم تشنج کردم فکر کنم به خاطر قرص کلاژن و شیاف پروژسترون تشنج کردم.وقتی تشنج میکنم خودم بیهوشم نمیفهمم بهوش که میام حالت ریکاوری که دارم منو از تشنج باخبر میکنه.ازاین خیلی ناراحتم که شوهرم اون حالت ترسناک من رو میبینه چون اکثرا تو خواب میشم.توی اقدام هم هستم.دوست ندارم بچه م هم حالت منو ببینه.کاش مریض نبودم😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا انشالله شماهم جزء این موارد هستید عزیزم . من سه تا خانم رو دیدم که صرع داشتن و بعد از زایمان دیگه هرگز اون حملات سراغشون نیومد. شما هم انشالله توی بارداری و موقع زایمان حتما دعا کن برای بهبودی و شفای کاملت عزیزم🌹
عزیزم به خاطر چیزهایی که خارج از کنترلت هست هیچوقت احساس بد و سرزنش نداشته باش. همسرت و در آینده بچت جز نزدیکترین اشخاص زندگی تو هستن و قطعا اون لحظات فقط و فقط نگرانتن و هیچ فکر دیگه ای درکار نیست
با دکتر مشورت کردی؟ چون متاسفانه این بیماری میتونه از شما به بچم منتقل شه💔
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
چه ربطی داره دیگه بیماری خاصه خیلیا با این بیماری باردار شدن و بچه های سالمی بدنیا اوردن
قرصای تشنج قویه و ممکن رو جنین اثرات بد بذاره یا این بیماری ژنتیکی باشه ب جنین هم منتقل بشه
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
عزیزم منم صرع دارم (البته بیماری ای وی ام مغزی) سال ۹۸ شروع شد ولی خب در حال درمانم&nbs ...
منم از ۱۰ سالگی صرع دارم.یعنی حدود ۱۷ سال.قبل ازدواج ۷ سال بود تشنج نکرده بودم.بعد ازدواج که خوابم به هم خورد دو سال یه بار .ولی الان تیر تشنج کردم هفته ی پیش هم یه تشنج داشتم.فکر میکنم به خاطر قرص کلاژنه که شبی سه تا میخوردم.دکتر زنانه بهم داد