2777
2789
عنوان

باورتون میشه عقده ایی شدم

201 بازدید | 9 پست

انقدکمبود محبت دارم که همیشه پشت چشمام پرازاشکه 

دلم محبت میخواد گدای محبت شدم بادوستای همسرم رفتیم بیرون همش دستش گردن زنشون بود پیش ماقربون صدقش میرفت براش هندونه قاچ می‌کرد میداد حالاقیافه زنه خیلییییی ازمعمولی پایین تر اونوقت من سه روزه سرماخوردم حالمو نپرسیده هیچ جای خوابشم عوض کرده که صدای سرفه هات اذیتم میکنه همش سرش توگوشیه انگارمن وجودندارم تکان مردمی باحرص نگام میکنه میگه برام مهم نیستی 

ازت متنفرم منم میگم باشه جدامیشم دادوفریاد میکنه 

چیکارکنم الکی میگه خوابم میاد میره اتاق تا یک شب توگوشیه 

کلیپ نگاه میکنه 

اصلا نگاهاش باهام عوض شده انگار نیستم من

فقط میگه حرف نزن خفه شو

چیکارکنممممممم

من باختم بدم باختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مشکل تو‌رو‌داشتم باگریه ‌درخواست درست شدن چیزی عوض نمیشه فقط دوری خوبه توی خونه زندگی کن ولی کاری ب کارش نداشته باش خودتو سرگرم کن نشون بده ک بدون اون شادی خودش درست میشه برمیگرده البته اگه مشکلش فقط سردی باشه ن چیزدیگه ای خدایی نکرده خیانت یا چیزدیگه ای سعی کن وقتی میاد خونه وقتتو‌پرکنی سرگرم باشی و توجه نکنی بهش بدون اون تفریح کن بزار بفهمه خودش میاد پیشت بهتر ازقبل بزار فک کنه داره تو‌رو‌ ازدست میده ن این ک شک‌خیانت ب دلش بندازی فقط قوی باش جلوش این موضوع و نزار نقطه ضعف زندگیت باشه

عزیزم منم مشکل تو‌رو‌داشتم باگریه ‌درخواست درست شدن چیزی عوض نمیشه فقط دوری خوبه توی خونه زندگی کن و ...

اهل خیانت که هیچ وقت نبود یعنی خیلیییییی انسان موجحیه ولی ممکنه خیانت باشه؟؟علامت خیانت چیه

من باختم بدم باختم
اهل خیانت که هیچ وقت نبود یعنی خیلیییییی انسان موجحیه ولی ممکنه خیانت باشه؟؟علامت خیانت چیه

ن عزیزم نمیگم خیانت هس ولی بعضی وقت ها ما خودمون این اعتماد ب نفس و ب‌مردا میدیم ک خیلی چیزهاروبی اهمیت کنن چون بهشون اطمینان بودن و همه چی مثل همیشه رو دادیم بهشون محبت کردیم ‌و تو زندگی چیزی کم نزاشتیم ولی وقتی ببینن همه چی با رفتار اون ها داره تغییر میکنه خودشون و اصلاح میکنن وقتی ک اون ب خودش برای حال خوب تو زحمت نمیده و هیچی و ازدست نمیده بازم ب کارش ادامه میده و راحت زندگی میکنه