2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

146 بازدید | 10 پست

مامانا من حدود دو ماهی هست پسرمو از پوشک گرفتم.تو این دو ماه همیشه حتی تو خواب عمیقم بود بیدار میشد دستشووییشو میگفت.یبار مریض شد که چند باری خودشو خیس کرد اما بازم تا خیس می‌کرد می‌ترسید خودش سریع پا میشد میگف مامان جیش کردم.اما الان دو روزه اصلااااا نمیگه دستشووییشو حتی کثیفم ک میکنه ب روش نمیاره اصلا اتفاق خاصی نیفتاده ک بدونم برا چی میتونه باشه.اصلا نمیدونم چیکارش کنم🥲شما مورد اینجوری داشتید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عین دختر خواهرشوهرم، طفلی خواهرشوهرم چقده حرص میخورد میگفت اوایل که انتظار خطا داشتم خوب بوده الان میره یه گوشه کارشو میکنه هیچیم نمیگه

خودشون خوب میشن دوباره حرص نخور، فقط چشم ازش برندار یا مرتب ببرش دسشویی مث اولا تا دوباره عادت کنه

اها خدا حفظش کنه برات گلم. بچم 19 ماهشه همه میگن   از پوشک بگیرش. ولی نمیفهمه

من وقتی ۲ سالش شد گرفتم البته قبلش هم امادگیشو داشت،خیلی راحتم گرفتم اصلا فک نمیکردم انقد راحت بشه.فقط ی روز پوشکش نکردم و نیم ساعت یبار بردم دستشویی یبار رو سرامیک جیش کرد بعدش دگ همشوووو گفت حتی یبار هم کثیف نکرد.اما الان دو روزه ک نمیگه نمیدونم چ اتفاقی افتاده.خونه مادرشوهرم بود ک مادرشوهرم گف خودشو خیس کرده گفتم اصلا امکان نداره گف چرا خیس کرده براش لباس بیار دگ از اون ب بعد اصلا نگفته دستشووییشو 

عین دختر خواهرشوهرم، طفلی خواهرشوهرم چقده حرص میخورد میگفت اوایل که انتظار خطا داشتم خوب بوده الان م ...

وای آره واقعا،من پسرم اولا نصفه شب چشاش بسته خواب خواب بود پامیشد میگف مامان جیش،من همونجوری چشم بسته میبردمش دستشویی و میوردمش. حتی آخریا خودش میرفت من و صدا می‌کرد ک بشورمش فقط.خودش دستشو می‌شست دمپاییشو پاش می‌کرد و جفت می‌کرد....‌‌ولی الان یهو دو روزه ک کلا هیچی نمیگ انگار ن انگار یاد گرفته بوده اصلا

وای آره واقعا،من پسرم اولا نصفه شب چشاش بسته خواب خواب بود پامیشد میگف مامان جیش،من همونجوری چشم بست ...

فکر کنم دوره بعد از پوشک گرفتنم اضافه شده🤦‍♀️

اینکه حواست بهش باشه شل نگیره

خواهرشوهرم چندباری دعواش کرد ولی فکر نکنم تاثیری داشته باشه دعوا 

فقط دوباره ببرش خودت 

انگار نیاز به همراهی داره

من وقتی ۲ سالش شد گرفتم البته قبلش هم امادگیشو داشت،خیلی راحتم گرفتم اصلا فک نمیکردم انقد راحت بشه.ف ...

دختر بزرگم همینجور بود بعد  دکتر گفت بچست گاهی  اوقات   یادش میره.  یا کنترش. کم میشه بخاطر همین یخت نگیر   یادش میره

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
عین دختر خواهرشوهرم، طفلی خواهرشوهرم چقده حرص میخورد میگفت اوایل که انتظار خطا داشتم خوب بوده الان م ...

دختر جاریم 5  سالشه. میشینه   یه گوشه   اتاق. کارش تموم میکنه مامانش.  روانی کرد 😃خدا نکنه.   پسرم هم اینکار کنه میمیرم

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم