مامانا من حدود دو ماهی هست پسرمو از پوشک گرفتم.تو این دو ماه همیشه حتی تو خواب عمیقم بود بیدار میشد دستشووییشو میگفت.یبار مریض شد که چند باری خودشو خیس کرد اما بازم تا خیس میکرد میترسید خودش سریع پا میشد میگف مامان جیش کردم.اما الان دو روزه اصلااااا نمیگه دستشووییشو حتی کثیفم ک میکنه ب روش نمیاره اصلا اتفاق خاصی نیفتاده ک بدونم برا چی میتونه باشه.اصلا نمیدونم چیکارش کنم🥲شما مورد اینجوری داشتید؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اها خدا حفظش کنه برات گلم. بچم 19 ماهشه همه میگن از پوشک بگیرش. ولی نمیفهمه
من وقتی ۲ سالش شد گرفتم البته قبلش هم امادگیشو داشت،خیلی راحتم گرفتم اصلا فک نمیکردم انقد راحت بشه.فقط ی روز پوشکش نکردم و نیم ساعت یبار بردم دستشویی یبار رو سرامیک جیش کرد بعدش دگ همشوووو گفت حتی یبار هم کثیف نکرد.اما الان دو روزه ک نمیگه نمیدونم چ اتفاقی افتاده.خونه مادرشوهرم بود ک مادرشوهرم گف خودشو خیس کرده گفتم اصلا امکان نداره گف چرا خیس کرده براش لباس بیار دگ از اون ب بعد اصلا نگفته دستشووییشو