بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی بعضیا عکسشو که تودیوار گذاشتن مشخصه اینقدر نازکه دورش چروکه. بعضیام دیدم مثل روفرشی شما از ل ...
اره نازکه زیاد ضخیم نیست منم یک و ۱۰۰ خریدم ماه رمضان امسال، طرح قشنگی داره نسبت به معمولی ها اما کش اطرافش چهار طرف فرش بالا میاره و باید زیر مبل باشه یا چیزی روش باشه من فعلا جمع کردم معمولی انداختم
دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست♥♥ بهترین هدیه های خدا دخترنازم وپسر گلم😍😍
یه کم واسواسی رو کم کن بزار بجه ها راححت باشن.فوقش دوسال دیگه یه فرش جدید و به روز میخری.سخت نگیرین ...
وسواس نیستم باور کن.فرشم نوعه مدل جدید.ولی پسر بچه ان خیلی کثیفکاری دارن.یعنی ۵ یا ۶ ماه که میگذره اینقدر کثیف میشه فرشم که شوهرم هی میگه ادم ابروش میره مهمون میاد
وسواس نیستم باور کن.فرشم نوعه مدل جدید.ولی پسر بچه ان خیلی کثیفکاری دارن.یعنی ۵ یا ۶ ماه که میگذره ا ...
منم همیشه از رو فرشی انداختن بدم میومد اما فرش جدید گرفتم رنگش هم روشنه، روز اول بچه ها کثیفش کردن مجبور شدم،هر وقت هم مهمون میاد جمعش میکنم دیگه خیلی تمیزمیمونه
دوست داشتنت قشنگ ترین داشتنی دنیاست♥♥ بهترین هدیه های خدا دخترنازم وپسر گلم😍😍