2777
2789
عنوان

تولیدی مانتو

284 بازدید | 9 پست

سلام دوستان چجوری تولیدی مانتو بزنیم اصا از کجا شروع کنم تولیدی مانتو نه ازین مدلای معمولی مدل شیک درنظر دارم ک برای قشر متوسط رو به بالا خوبه

نمیدونم اصا باید چیکارکرد از کجا شروع کرد بازار کار ازکجا پیداکنم

اونی که شما مد نظرت هس مزون هس

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی میخوام ارسال کنم مزونای دیگ توشهرای بزرگ اخه توشهر ماخیلی کم فکر کنم این مدلارو بگیرن 

خب مزونا ارسالم میکنن

تو شهرما یکی بود اون لباس مجلسی بود فقط انلاین بود تازه به ماه پیش مغازه زد 

فروشش عالی بود

ولی اونا خودشون خیاط بودن میدوختن 

مدل های انچنانی داشتن عکاسی اینا محصول انگار خارجی بود

مو نمیزد با خارجی 

ولی برای فروش انلاینش خیلی هزینه میکردن هزینه مدل ،ارایشگاه مدل،عکاس ،اجاره باغ اینا

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
منم خودم خیاطم تقریبا 

خب پس خودتون بدوزین فعلا پیج بزنین ولی عکاسی ایناتون خیلییی خوب باشه 

من خیلی این چند مورد رو دیدم که پیشرفت کردن

نینی شینا و زمهری پیجاشونو بزنی میاد بالا

خودشون خیاطن با پیج رسوندن بالا بعد مغازه و شنبه زدن

zemheri.ir