2777
2789

بچها من گواهینامه ندارم اما دست فرمونم بد نی(امتحان شهری ندادم هنو) 

ینی بابام ماشین میده بم 

امروز مامانمو بردم خونه مادرجونم میخاستم دنده عقب بیام خوردم به ی وسیله کشاورزی چون تاریک بود ندیدمش،سرعتم خیلی کم بود داشتم از پارک میومدم بیرون دیگ

ماشین طورریش نشده انگار چک کردم ولی سپر عقب بغل راستش

یکم از جا کنده شده بود حالا مامانم انداخت توجاش، معلوم نیست دیگ 

بابام میفهمه؟ به بابام میگم ولی الان نمیخام بگم 

خیلی گرفته شدم گریم گرفته 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

دقت نکنه نه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی همون آشپزی تا وقتی که چندتا غذا نسوزونی چندتا رو شور و بی نمک نکنی آشپزی یاد نمیگیری رانندگی که جای خود داره به روی خودت نیار بیخیال باش

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

منم یبار جلو خونمون دنده عقب اومدم و کوبیدم به درخت یکم رفت تو و خط و خش افتاد. خط ها رو اینقدر پولیش کشیدم کمی رفتن اما تو رفتگی موند به بابام نگفتم چند وقت نفهمید بعد فهمید منم گردن نگرفتم 😂

بگم بش زودتر؟  اومدم تو اتاق بیرون نمیام هی صدام میکنن

خو بگو

اوووو اینهمه زجر نداره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خو بگو اوووو اینهمه زجر نداره

حالا میخایم بریم استخر فردا بش نشون میدم ولی جوری نی ک بفهمه 

میترسم بعدن خودش بفهمه دعوام کنه 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم