هیچی دوران مدرسه دبیرستان همه بخاطر پول بابام دورم بودن دانشگاهم همینه کارخاصی نمیکردم
. پروانم پر زد از پيله رفت…دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب.. بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥. تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶� كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً. قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم. تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!! اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا
اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺 عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
با معلم برنامه نویسیم مشورت میکردم ارتباطم رو باهاش قطع نمیکردم تو دوران دانشگاه خیای سختی کشیدم اگر باهاش دوست بودم و رابطه ام رو حفظ میکردممطمنا خیلی کمکم میکرد البته معلمم خانم بود فکرای بد نکنید یه سر هم تاپیک من بیاید یه سوال پرسیدم ممنون
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
هر روز می رفتم تو کوچه فوتبال و اصلا به درس توجه نمیکردمو نگرانیشو نداشتم. همیشه کمتر از شاگرد دوم نبود اما الان هیچ هیچ هیچ فایده ای برام نداشته. لوح های تقدیر و جایزه های اون دوره مثل آینه دق شده
(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!