2777
2789
عنوان

دندونممم کمک🤦🏻‍♀️🥲🤕

69 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی از دندونام اب هم میخورم تیر میکشه.. برای شمام پیش اومده؟ چیکار کنم ظاهرا که سالمه وقتی جلو اینه میبینم انگار مشکلی نداره مگر اینکه بغلش خراب باشه که مشخص نمیشه🤦🏻‍♀️  وقتی چیزی میخورم که دیگه هیچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوراخه احتمالا با یه آینه کوچیک توشو ببین

نه فکر نکنم با چراغ قوه گوشیم چک کردم دوسه ماه پیشم دندون پزشکی بودم برای این دندون نگفت مشکلی دارم اخه یهویی که نمیشه🤦🏻‍♀️... ولی چند روزیه اینطوری شده نمیدونم از زیر خراب شده یا چی

ممکنه از زیر خراب شده باشه؟ اخه روش که سالمه🥲

عآره عصبشه او پی جی بگیری از دندونات میگه چنتا خراب شده  

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
عآره عصبشه او پی جی بگیری از دندونات میگه چنتا خراب شده  

وای🤦🏻‍♀️ گرون هم هس عکسش دوسه ماه پیش برا دندون عقل نهفته گرفتم نمیدونم همون جای قبلی برم عکس این دندونمم میتونه بده اخه یک و پونصد☹️

وای🤦🏻‍♀️ گرون هم هس عکسش دوسه ماه پیش برا دندون عقل نهفته گرفتم نمیدونم همون جای قبلی برم عکس این ...

بعد عکسو دید گفت خراب داری؟

بعد عکسو دید گفت خراب داری؟

نه اخه فقط عکس همون دندون عقل نهفته رو چاپ کرده بود همشون نبودن توی عکس که قرار بود مهر برای جراحیش برم🤦🏻‍♀️ فکر کنم همون داره یکی یکی دندونامو خراب میکنه از زیر

نه اخه فقط عکس همون دندون عقل نهفته رو چاپ کرده بود همشون نبودن توی عکس که قرار بود مهر برای جراحیش ...

خاک تو سرش همشونو بلید می‌گرفت 

اره واقعا 🥲 فکر کنم عکسم تو سیستمشون باشه ازشون بخوام چاپ کلی بهم بدن.. اینهمه پولم گرفت🤦🏻‍♀️

بگو هزینه چاپو میدم بم بدین احتمالا بدن