2777
2789

از ۳۲ هفتگی بارداری متوجه شدم ،جفتم چسبندگی شدید به رحم پیدا کرده ،طوری که تهاجمی شده و مثانه رو هم درگیر کرده ،آمدم بیمارستان امام خمینی و تو بخش پر ریسک ترین مادران باردار یک هفتس بستریم، هر روز صبح و ظهر و شب کارم فقط گریه اس ،میگن خیلی عمل پر ریسک و خطرناکیه، و مادر تو اتاق عمل احتمال مرگ داره، داره جونم بالا میاد 😭😭😭😭😭سه تا بچه هام خونه عمه شون هستند ،دلم برای پسرم یه ذره شده ،برا دخترام 😭همش میگم‌ نشه من دیگه نبینمشون، نی نی رو نبینم، از طرفی کم خونی شدید دارم ،و برام چهار واحد خون سیو کردن و به احتمال زیاد چهارشنبه عمل سزارین دارم ،نمیدونم زنده میمونم یا نه 😭😭😭😭ترسیدم😭😭😭😭چکار کنم خدا جون ،دارم دق میکنم .

خواهرانه در حد توان دعوام کنید 😭😭😭😭از طرف یه مادر دل شکسته. 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این جور شدی؟

خدا به خودت و بچت سلامتی بده

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

عزیزم بد به دلت راه نده قوی باش . استرس ضعیفت میکنه بخودت بگو من قوی هستم با نی نی بزودی میرم پیش بچه هام

انشالله خدا خودش هواتونو داشته باشه

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏