2777
2789
عنوان

شیک ترین سرویس خواب 😎

137 بازدید | 5 پست

ببینید چقد دختر خوبیم هر چی میبینم بهتون نشون میدم. بیاید با هم سرویس خواب ببینیم😢 

سری اول: سرویس خواب مدرن

سری دوم: سرویس خواب چوبی

سری سوم: سرویس خواب اسپورت

درسته قیمتاشون خیلییی بالاست ولی خدایی ادم دلش میخواد داشته باشه یکی از اینا رو 

راستی مثل تاپیک سرویس عروس نیاید بگید تبلیغه ها. اگه یادتون باشه توی تاپیک قبلی بخاطر اینترنت عکس آپلود نشد دیگه مجبر شدم لینک صفحه ای که دیدم رو بزارم براتون 😒

ایده اتاق خواب برا یه کنکوری بده 

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه کنکوری اگه اتاق خوابش نظم و ایده داشته باشه هرگز قبول نمیشه😂 بریز بپاش کن

😂😂😂

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲