2777
2789
عنوان

زلزله اومد

335 بازدید | 24 پست

رفته بودیم خونه مادرشوهرم ابگوشت بخوریم

چقدر خوشحال بودم

همین که داشتم میخوردم زلزله اومد قلبم واستاد

خیلی بد بود 

تنها چیزی که باعث شد سکته نکنم اینه خونشون دربسته سریع رفتم تو حیاط 

وای خیلی بده

دماوند بود

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر به خیر گذشت

تازه دوبار هم اومد 

از صدای زلزله وحشت دارم

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️
اره نوشته دوبار زلزله اومده .یکی ساعت ۱۳:۴۷  ویکیم ساعت۱۴:۴۰ فک کنم گسل مشا فشم بوده

اره دقیقا 

اولی خیلی ترسناک بود 

زیاد نلرزید ولی خیلی صدای بدی داشت 

خدا روشکر که شدیدترش نیومد وعمقش کمتر نبود

خدا کنه همین جوری هی بیاد در همین حد حداقل انرژی زمین تخلیه شه

وای من خیلی میترسم..خداروشکر چیزی نشده

زلزله و آسانسور و هواپیما فوبیای منن

اره این زلزله های کوچولو خیلی خوبن که انرژی تخلیه میشه 

دقیقاااا

و منی ک اینور دنیا دارم سکته میکنم چون خانوادم تهرانن و برادرم تازه زانوش و عمل کرده نمیتونه راه بره😭😭 الان باهاش حرف میزدم میگه آبجی من با این پا چجوری از طبقه ۳ فرار کنم اخه 😭😭😭😭😭

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
يعنى پيش لرزه بوده ؟؟

والا نمیدونم

چون دوبار اومد به فاصله یه رب

و منی ک اینور دنیا دارم سکته میکنم چون خانوادم تهرانن و برادرم تازه زانوش و عمل کرده نمیتونه راه بره ...

شیوه زندگی تهران خیلی اشتباهه 

اصولی هم که نمیسازن

خدا به دادمون برسه