2777
2789
عنوان

پریودم یا لکه لانه گزینی

99 بازدید | 11 پست

امروز صبح ساعت ۵ بیدار شدم رفتم دستشویی یه لکه خیلی کوچیک دیدم گفتم دارم پریود میشم اومدم خوابیدم دوباره ساعت ۷ که شوهرم رفت سرکار چک کردم دیدم بیشتر شده دیگه گفتم میخواد شروع بشه برای همون کاپ گذاشتم ( من از کاپ قاعدگی استفاده میکنم ) اومدم که بخوابم ولی نتونستم دلم خیلی شکسته بود آخه کلی به این ماه امید داشتم که باردار بشم آخه دو سال و یک ماهی میشه واسه بچه دوم اقدام کردم کلی گریه کردم بعد چندساعت خوابم برد ظهر بی حوصله از رختخواب بیدار شدم با چشم های پف کرده رفتم سرویس کاپ رو که چک کردم دیدم کلا لکه بینی بند اومده به نظرتون لکه لانه گزینی هست یا نه پری دوباره میاد ؟

خدایا منتظر معجزه هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم صبر کن چرا انقد زود ناامید میشین، لک لانه گزینی چیه گلم میتونی توضیح بدی؟

وقتی جنین لقاح یافته خودش رو میخواد به دیواره رحم بچسبونه یه خونریزی در حد لکه بینی مختصر میبینی که بهش میگن لک لانه گزینی 

خدایا منتظر معجزه هستم 
من دو روز لکه بینی داشتم باردار بودم

آخه من هیچ علائم بارداری ندارم فقط دل و کمرم درد میکنه و با سی*نه هام یکم ولی بارداری قبلی سی* نه هام به شدت درد میکرد

خدایا منتظر معجزه هستم 
وقتی جنین لقاح یافته خودش رو میخواد به دیواره رحم بچسبونه یه خونریزی در حد لکه بینی مختصر میبینی که ...

مرسی گلم اگ باردار باشم این لکه بینی چند روز بعد پریود قبل اتفاق میوفته؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
مرسی گلم اگ باردار باشم این لکه بینی چند روز بعد پریود قبل اتفاق میوفته؟

معمولا همون نزدیک های زمان پری هست البته بعضی ها هم اصلا نمیبینن این لکه رو

خدایا منتظر معجزه هستم 
ببخشید لکه بینیتون چه رنگی بود روش یا تیره ؟ زیاد یا کم ؟ علائم بارداری هم داشتید ؟

تو اولین بارداری قهوه ای تیره، تو دومی. قرمز و خیلی روشن😐 عزیزم من کلا فقط لک دیدم، هیچ علایمی کلا ندارم، حتی کف پامم بخاطر بارداری نمیخارید، دنبال علایم نباشین