از_جنس_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 6409 عنوان نیوفیس ینی چ؟ 285 بازدید | 6 پست تو گروه دانشگامون دوتا پسر بم گفتم ع نیوفیس فوشه؟ چهره ی تازه؟ اعضای جدید؟ تیکه س؟ کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم 1402/05/28 | 14:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16777 یعنی چهره جدیدی ک تاحالا ندیدن ... یعنی اولین باره دارن میبیننت قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
از_جنس_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 6409 یعنی چهره جدیدی ک تاحالا ندیدن ... یعنی اولین باره دارن میبیننت ع ممنونم گلممیشه پس تاپیکتو پاک کنی بی زحمت تا تاپیکو بپاکم؟ کسی نظر نداد ببخشید کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3450 یعنی زبان فارسی خار داره که نمیگن تازه وارد یا چیز دیگه😮💨😮💨 همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
از_جنس_ماه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 6409 یعنی زبان فارسی خار داره که نمیگن تازه وارد یا چیز دیگه😮💨😮💨 آخه ی نیو فیس بود تتلو باب کرده بود به دخترای 15 تا 20 ک ک*ردنی بودن میگفگفتم نکنه منظورشون اینه برم برینم بهشون کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم
zizibanoo20 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 3450 آخه ی نیو فیس بود تتلو باب کرده بود به دخترای 15 تا 20 ک ک*ردنی بودن میگف گفتم نکنه منظورشون اینه ب ... نمی دونم اولین باره این جریانو می شنوم😵💫😵💫 همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 16777 ع ممنونم گلم میشه پس تاپیکتو پاک کنی بی زحمت تا تاپیکو بپاکم؟ کسی نظر نداد ببخشید الان ازش گذشته دیگه نمیشه حذف کرد کامنتمو قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑