2777
2789
عنوان

بلخره رفتم عمل پی ار کی

206 بازدید | 21 پست

امروز میشه پنج روز از عمل گذشت تازه الان تونستم چشمام وا کنم تو این پنج روز همش سوزش و درد داشتم ... انقدر که قبل عمل تاپیک زدم و استرس داشتم الان خداروشکر راضیم که عمل کردم .... انقدر میترسیدم که روز قبل عمل میخواستم کنسل کنم واقعا اگر دلداریهاتون نبود کنسل میکردم مرسی واقعا

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دنیا چه قشنگه الان😍😍 برای درد هم اگ هر روز میرفتی لنزت رو عوض میکردن دردش کمتر میشد مبارکه

فردا میخوام برم مطبش وقت داد بهم حالا نمیدونم لنز پانسمان برمیداره یانه

یک صلوات مهمونم کن مشکلم حل شه کاربر قدیمی ام تعلیق شده بودم .... دختر خردادم 🥰😍 .. 

چشمای نو مبارک عزیزم😁😁❤️

🤣🤣 وای زیر عمل انقدر از استرس چرت پرت میگفتم جملات قاطی میگفتم کل پرستارا و دکتر میختدیدن 🤣