2777
2789

حالا شاید بگین دوست‌نا باب و...

ولی بنظرم کسی ک واقعا خوب باشه،بازم زیاد تحت تاثیر قرار نمیگیره یا لااقل بعد از یه مدت،از مسیره اشتباهاش برمیگرده...

از این موارد زیاد دیدم و واسم خیلی عجیبه ک چطور از پدر و مادره خیییلی خوب،مثلا پسری بوجود میاد ک هوله یا.....؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژن 

تاثیر محیط

یه مسئله مهم: خیلی ها ادم خوبی هستند ولی والد خوبی نیستند

مثل من و همسرم

ما میدونیم والد های خوبی نمیشیم

برای همینم بچه نداریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شاید فکر کردن بچه هاشونم مثل خودشونن

بعضی وقتا میدونستن ک بچه هاشون چیکارا میکنن ولی نمیتونستن جلوشونو بگیرن...

و بنظرم نمیشه دیگه بچه رو مجبور کرد و جلوشو گرفت.تا خودش نخواد نمیشع کاریش کرد...

یعنی چی ؟ یعنی مثلا زنه پنهانه چشم چرونی داشتن پدر و مادرش؟

اره 

ژنتیک زنجیره ای از ژن های عمو خاله دایی عمه و.....همه رو داریم فقط باید ببینی نطفه کدومو می پذیره 

البته بخش زیادیش ب تربیت و محیط بعدز تولد ربط داره

😑 
منظورتوت از والد خوب نبودن،اینه ک نمیتونن خوب تربیت کنن؟

هزار تا دلیل میتونه داشته باشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین ژن خیلی تاثیر داره خیلیییییی حتی ز تربیت هم به نظر من پر رنگ تره. علم امروز هم اینو اثبات کرده برای همین مثلا اسلام میگه  ببینید با چه خانواده ای وصلت میکنیدچون در آینده نسلتون تاثیر داره حتی مکنه تا هفت نسل قبل .یا توی ضرب المثل های ایرونی داریم که حلال زاده به داییش میره.. بچه همیشه به پدر و مادر نمیره یهو میبینی یه اخلاقاییش مثلا شبیه داییشه یا عموش .... من اخلاقای دختر اولیم خیلی شبیه برادربزرگمه دومی اخلاقاش کپی باباش عموش😂

من حتی یادمه یکی از دوستان پسری رو به سرپرستی قبول کرده بود بعد وقتی این بچه بزرگ شد متاسفانه معتاد و بیکار شد با این که پدرو مادی که بزرگش کرده بودند هر دو استاد دانشگاه و خانواده بسیار محترم و متین حتی سیگاری هم تو خانواده شون نداشتن .بعدا خود مادره گفت که پدر واقعی پسره معتاد بوده. حتی علم هم اثبات کره این چیزا تو ژن آدماست

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
ببین ژن خیلی تاثیر داره خیلیییییی حتی ز تربیت هم به نظر من پر رنگ تره. علم امروز هم اینو اثبات کرده ...

چ عجیب و جالب واقعا....نمیدونستم انقدر تاثیر داره...

ممنون از راهنماییتون

یعنی چی ؟ یعنی مثلا زنه پنهانه چشم چرونی داشتن پدر و مادرش؟

هم میتونه کسی از اقوامشون این خصوصیت رو داشته باشه و اینکه لقمه نادرست و حرام خیلی کارها میتونه بکنه حق الناس و خیلی چیزای دیگه در سرنوشت آدما سهیمه

چ عجیب و جالب واقعا....نمیدونستم انقدر تاثیر داره... ممنون از راهنماییتون

بله خیلی تاثیر داره. تو دانشگاه درس ژنتیک داشتیم استاد خیلی چیزهای عجیبی از ژن و وراثت تعریف میکردن.

الان دکترا هم بیشترین عامل بیماری ها خصوصیات رو ژن میدونن. مثلا اونی که ژن چاقی داره به احتمال ۹۹درصد چاق میشه و این مقابله باژن یه پروسه طولانی و سختیه که خیلی وقتا با شکست مواجه میشه