2777
2789
همین دیگه  از اینکه اینجوری بهم گفت خییییلی ناراحتم با تندی گفت  شوهرم می گه اشکال نداره& ...

بله حق داره خوشش نمیاد شما جلوش نکش به همین راحتی

خیلی ها بدشون میاد نمونش مامان من اصلا خبر نداره من قلیون میکشم 

یه لحظه ب این فکر نکن ک این حرف رو پدرشوهرم بهت زده فکر کن پدر خودت گفته حالا بگو واکنشت چیه ب این ...

پدرم هم  بگه ناراحت میشم آخه زیاد نکشیدم  اون درصورتیه که هر روز و یک ساعت مداوم قلیون بکشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوش نبودم پشت چند نفر آدم بودم  اصلا دید نداشت منو زیر نظر داشتن

عزیزم بچه ک نیستی وقتی میگیم جلوی یکی نکش 

یعنی جایی ک حضور داره نکش دیگه چرا عین بچه ها دنبال بهونه ای ک دید نداشت ال بود بل بود

عروستون===عربستان😂 لعنت ب کیبورد گوشی نمیزاره دو دقیقا جدی باشیم😄😄

مخصوصا سامسونگ

من رمان مینویسم یعنی کلش و اشتباه میزنه😂😂

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
پدرم هم  بگه ناراحت میشم آخه زیاد نکشیدم  اون درصورتیه که هر روز و یک ساعت مداوم قلیون بکش ...

خب عزیزم بحث سر این نیس ک شما چقدر میکشی بحث سر اینه ایشون از دیدن شما تو اون حالت خوشش نمیاد

پش سعی کن جلوی ایشون این کارو انجام ندی

تو جمع دوستان 

جم خانما ک کسی نیس راحت باش

اگه باهاش راحتی یه بار ب شوخی ازش بپرس چرا دوس نداری قلیون بکشم شاید جوابش قانعت کرد