2777
2789
عنوان

یه سوال

131 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

اینکه میگن یکی هورمون مردانگیش بیشتره یعنی چی

یه خانم چجوری باید بفهمه

من از حرفای خانم ها مخصوصا خاله زنک بازی بدم میاد

هی به شوهراشون گیر میدن یا به خانواده ی همسرشون

از یه سری حرفا بدم میاد

تو جمع خانم ها زیاد نمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پایینه چه ربطی به توضیح بالات داشت ربطی به هورمون نداره ،اخلاقته که از بعضی چیزا بدت میاد هورمون مردانه یعنی پری نمیشی .دوماه یه بار پری میشی سطح خونتو باید هورمون مردانه تو چک کنی ببینی پایینه یا بالا

نه چیز مهمی نیست همه یه رفتارهایی دارن که اینطوری باشه

ممنونم 

آخه خیلی اذیت میشم ولی بقیه خانما تو جمع از این حرفا ذوق میکنن من اگه طرفمم بد باشه نمیگم

نمیدونم چرا میترسم بچم مثل خودم بشه

ازنظرظاهرموهای سرت کم پشت میشن،زیرچونه ات مووریش درمیاری مثلاجاهایی که بدن معمولی زن مونداره ،پریودیت نامنظم میشه،چاقی بالاتنه ولاغری پایین تنه داری ،صداتم بم ترمیشه ،ازنظرباطنی حس های مردانه ات قویترمیشه هرچقدرهورمون های مردانه بیشترترشح کنه ،بهتره همون اوائلش بری پیش دکترمتخصص غددودرمان بشی چون امکان نازایی هم خیییلییی میره بالاتر...ولی فکرنکنم مشکل شمااینجوری باشه خداروشکر،اخلاقا خوشتون نمیادازکارای بعضی خانمها

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه