2777
2789
عنوان

بین دو راهی گیر کردم

85 بازدید | 5 پست

من یجایی کار میکنم یکم از محل زندگیم دوره.تقریبا هرروز ۸۰ کرایه رفت برگشتم هست و از یه طرف احساس دین دارم بهشون چون خیلی هوامو داشتن ولی از یه طرف دیگه یه جا قبلی که کار میکردم دنبال نیرو هستن و چندبار بهم زنگ زدن که حقوق افزایش دادن و الان اندازه اینجا شده .اونجا بهم نزدیکتره .کرایش کمتره شب زودتر تعطیل میشه .همسرم از اونا خوشش نمیاد بخاطر مسائلی که پیش اومده بود قبلا .تو حقوق دادن خسیس و حسابگر بود .یه روز مرخصی هم کم میکرد از حقوق .نظر شما چیه ؟بمونم اینجا یا برم اونجا 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو اونجا گلم

خیلی حس بدی دارم که این همه بهم لطف کردن تو اوج کار تنهاشون بذارم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
هر جایی که خودت راحتید و آرامش دارید برید  من بودم کار جدید پیدا میکردم و هیچ کدوم از این دو ت ...

شهرمون کوچیکه سخت کار گیر میاد .قصد بیرون اومدن از اینجا رو نداشتم اگه اونا زنگ نمیزدن

شهرمون کوچیکه سخت کار گیر میاد .قصد بیرون اومدن از اینجا رو نداشتم اگه اونا زنگ نمیزدن

.

پس همین جا بمونید با توجه به اینکه همسرتون حس خوبی به اون محیط کارتون ندارن . و ممکنه بازم همون مشکلات قبلی هنوز در این محیط باشه.