2777
2789
عنوان

یبوست شدید کودک یکساله

234 بازدید | 26 پست

سلام دوستان پسر من 13 سالشه شکمش خیلی دیر به دیر کار میکنه هر 6 یا 7 روزی یبار اونم اینقدر جیغ میزنه مثل زنی که میخواد زایمان کنه دکتر هم بردم هر دارویی بوده داده پود روتفلور شربت دی سیکلووین و شربت باریچ و شیاف گلیسیرین ولی هیچ فایده ای نداره چکارکنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذاهای ابکی بپز یا آب پز آب داغ زیاد بخوره چایی نخوره پفک غذاهای شور نخوره 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

توروخدا پربازدیدش کنین ببینم کسی میتونه کمک کنه

عزیزم دلیل یبوست و پیدا کنید 

اگه اسمشو درست بگم کنولوسکوپی میکنن میفهمن چرا 

حیفه بچه اذیت، یوقت بواسیر نشه خدایی نکرده 

آب زیاد میدی بهش؟

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
توروخدا پربازدیدش کنین ببینم کسی میتونه کمک کنه

الان فصل آلوهه بهش بده

یا آلو رو بپز بهش بده 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

تو رژیم غذایی اش سبزیجات و میوه جات و مایعات زیاد بزار. نون و برنج کمترش کن. نون سبوسدار بخورع . لواشک ،الو بخارا و الوی تازه و هویج و انجیر و گلابی قاتل یبوستن . تو غداعاش یک قاشق روغن زیتون بریز . دور نافش رو در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده هر وقت یبوسته . بهش دمنوش شیرخشت بده. مسهل هست یعنی کمتر از ۱۰ دقیقه روان میکنه شکمو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃