2777
2789
عنوان

کدوم خونه رو پسند میکنین؟

132 بازدید | 13 پست

ما باید خونه رو تحویل بدیم

الان دوتا خونه هست، کدومو بهتره؟

۱. طبقه سه،بدون آسانسور، خونه خوبه، شیکه، جاش هم خوبه، همه چیزش خوبه اما آسانسور نداره

۲. ویلایی و حیاط جا ماشین داره، یکم کهنه تر از خونه بالایی ک گفتم، ولی خوبیش اینه که آپارتمان نیس، جاش هم کمی از مرکز شهر و مغازه ها فاصله داره اما یه سوپری نزدیک هست

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منعاشق خونه های آپارتمانیم😉

راس میگی؟محدودیتاش میپسندی؟

میترسم بچه هام ب خونه ویلایی عادت کنن،بعد خونه آپارتمانی بعدا اذیت بشیم

آخه تصمیم داریم خونه بخریم، ممکنه یه واحد از آپارتمان بخ یم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

خونه ویلایی.والاخیلی خوبه.راحت بچه هامی تونندحیاط بازی کنن.دوچرخه بازی.بساط کباب.راحت مهمان دار ی کنی.خودم ویلایی دارم.من آپارتمانی نوسازباحیاط۳۵ متری رورهاکردم اومدم ویلایی.باورکن نمی تونستم یه لباس پهن کنم آپارتمانی.هزارنفرمیدیدنم ازبالا.یافرش پهن کنم چای عصرونه بخورم.یعنی یه نعمته.خداروهزاربارشکر.پله داغون میکنه زانوهارو

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
راس میگی؟محدودیتاش میپسندی؟ میترسم بچه هام ب خونه ویلایی عادت کنن،بعد خونه آپارتمانی بعدا اذیت بشیم ...

اره بابا به نظرم خوبه اونجورکه شما گفتی دسترسی به همه جاهم داره حالا فوقش چندتا پله روبالا میری ورزشیم میشه😅

باورکن اگه من بودم اولیو انتخاب میکردم 

بعدم توی اون خونه حیاط داربری به قول خودت بچه هات به محیطش عادت میکنن وسختشون میشه که بعدش توی آپارتمان زندگی کنن