2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون یا دارو

639 بازدید | 35 پست

سلام میشه راهنمایی کنید

من پزشکی رو دوست دارم‌ ولی میترسم از عهدش بر نیام 

کار با جسد 

استرس جراحی کردن 

مشکل با طولانی بودن و درس خوندنش ندارم 

فقط از بس شنیدم پزشکی کار پر دردسریه ترسیدم 

از بچگی عاشق این بودم که جراح قلب و عروق باشم 

ولی خب میترسم کار من نباشه 

چون با جون یک انسان طرفی خب استرس داره دیگه 

دندون خیلی راحت تره 

ولی به قول یکی از دوستام همون گوشی پزشکی خیلی به انسان حال خوبی میده 

چیزی تا انتخاب رشته نمونده 

منم سه سال دارم فکر میکنم پزشکی یا دندون ؟

الان رتبه رو آوردی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

دندون بهترینه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندان هم راحت تره و هم پر درآمد 

ولی پزشکی بهتره ، چونکه جای پیشرفت خیلی داره برعکس دندان 

دارو هم اصلا خوب نیست ، مجوز داروخانه ۳۵ میلیارده ، اگر داری برو 

باید به این درک برسیم که وقتی یک زن پوشش ازاد دارد ، هرزه نیست ، دنبال همسر دیگران نیست ، دنبال دیده شدن نیست ، عقده ای نیست ، بی خانواده نیست ، اهل دروغ و ناپاکی نیست و ...    طبق امار ها ۲۰۲۲ , 60 درصد مسلمانان جهان حجاب سر دارند که لازم به ذکر است  که درصد زیادی از ان ها از سر اجبار است پس می توان فهمید کسی که پوشش ازاد دارد ، می تواند مسلمان باشد ، دقیقا مثل زنان سرزمین عربستان و لبنان و فلسطین و امارات و ...  .  پس لطفا به این درک برسیم که از روی پوشش ، کسی رو قضاوت نکنیم

من انتخابم صد بار دیگه عقب برگردم پزشکیه ولی باید روحیه خودتو در نظر بگیری پزشکی سخته و اینکه اگه فکر میکنی زود به درآمد بالا میرسی سخت در اشتباهی

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

منم درگیر انتخای رشتم و خیلیی راجبش فکر کردم حتی اینجا هم پرسیدم تهش به این نتیجه رسیدم برم دنبال رشته ای که واقعا از ته قلبم دوسش دارم و ذوقش رو دارم

پزشکی رشته پر زحمتیه و در طول تحصیل فشار زیادی بهت وارد میشه و خب نسبتا دیر به درامد میرسی دندون از این بحاظ بهتره و تو از سال پنجم هم حتی میتونی بری مشغول کار بشی و به درامد های خوبی برسی

دارو هم مزیت های خودش رو داره استرس و فشار کاری پزشکی رو نداره و مثل دندون نیاز به کار عملی زیاد نداره محیط کاریش خوبه تخصص های خوبی داره فقط یکم داروخونه زدن سخته

با اینکه الان هم کمی مشکلات مالی داریم  ولی خیلی برام مهم نیست

اگر مهم نیست برو پزشکی 

چون اگر تخصص بگیری و مطب بزنی واقعا درامدش عالیه

ولی اگر قرار نیست تخصص بخونی قطعا دندون بهتره

گروه مشاوره ماتینا🤍✨️سوالی داشتید در خدمتم🌻🌱