2777
2789

کلاس ششم و پنجم و دوم 

بردمشون براشون خریدم همه چی 😁

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس اول چطوربود خوب بود براش راحت یاد گرفت؟؟؟

آره عزیزم،راحت بود براش،، جهشی داره میخونه، به سن اصلیش باشه اگه امسال تازه اول میشد.. 

باخودم 6سال پیش موند، دیگه نذاشتم یه سال دیگه بخونه، مشاورگفت ازدرس زده میشه 1سال خونه بمونه پیش نره،، نشد دیگه پارسال بجاپیش نوشتم اول.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
آره عزیزم،راحت بود براش،، جهشی داره میخونه، به سن اصلیش باشه اگه امسال تازه اول میشد..  باخودم ...

الهی بگردمش 💖💖💖💖

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

پیش دبستانی وششم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

امسال منم باید کوله بگیرم

من خودم معلمم طفلی هرسال باهام میاد سرکلاس،، من هرسال براش میگیرم.. 1دونه بچست دلم نمیاد نگیرم.. البته برا کلاس زبانشم جداگانه میگیرم..

جیب همه پرپول باشه الهی💚

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
حالا کو تا شش بره پسرم امسال تازه اوله دومی هم یک سال و نیمه  ممنون

بچه های خودم رو گفتم عزیزم😅😅💖

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔