2777
2789
عنوان

میخام مقاله چاپ کنم.

905 بازدید | 17 پست

سلام.من مقاله نوشتم درمورد ریاضیات هست.رشتمم ریاضی .کارشناسی ام.برای امتیاز میخام مقالمو ب چاپ برسونم ولی هیچچچچی بلدنیستم.فقط مقاله رو نوشتم زیرنظر استادم.کسی هست راهنماییم کنه کجاباس برم.چقدهزینه بره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون استادت سوال کن 

مقالهرو میخوای isi  یا درون کشوری چاپ کنیــ؟ 

مجله علمی پژوهشی از، داخلی خیلی خوبه ولی پارتی بازیه 

هدفتو مشخص کن که بگیم کدوم مجله چاپ کنی بهتره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

کیفیت مقالت در چه حده؟ مرور و بررسی مطالب موجوده یا چیز تازه ای پیدا کردی؟

هدفت از چاپ مقاله چیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کیفیت مقالت در چه حده؟ مرور و بررسی مطالب موجوده یا چیز تازه ای پیدا کردی؟ هدفت از چاپ مقاله چیه؟

مرور بررسی موجوده.برای امتیاز.میخاگ زیادمقاله بنویسم علاقه مندشدم

مجله های مربوط به رشته و موضوع مالتوس پیدا کن اونجا نوشته فرمتش باید چجوری باشه چند تا مقاله از همون ...

همیییین.چجوری مجله ی مرتبط بارشتمو پیداکنم گوگل بیشترگیجم کرده.

علمی پژوهشی میخام عزیز.از استادم خجالت میکشم.اخه شهرخودمم نیست.

چه خجالتی داره، اتفاقا واسه اونم خوبه، اگر از پایان نامه ات هست. چون اسمش هم تو مقاله میاد خیلی هم خر ذوق میشه😁😁😁

فقط حواست باشه اسم خودتو اول بنویسی، چون نویسنده اول مهمه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

کیفیتشو حدسم اینه خوبه.ولی بایدبفرستم همایش نمیدونم

بده به استادت که نظرش رو بگه. ببینه در حد نشریه هست یا نه. البته چون میگی دانشجوی کارشناسی هستی احتمالا کنفرانسیه.

برو توی سایت سیویلیکا و کنفرانسهای مرتبط با رشته ریاضی رو سرچ کن. تاریخ و هزینه ها رو زده. مقاله رو میفرستی و نیازی هم نیست بری. خودشون برات تائیدیه مقاله و گواهی حضور رو ارسال میکنن.

امتیازش هم به ترتیب از بین المللی، کشوری و منطقه ای کمتر میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کیفیتشو حدسم اینه خوبه.ولی بایدبفرستم همایش نمیدونم

خیلی از همایش ها  اگه بفرستی نمیتونی تو مجله چاپ کنی که صد در صد مجله بفرستی  بهتره

یا همایش یا مجله یکی رو انتخاب کن ، البته اگر صرفا چکیده شو فقط تو همایش بفرستی اشکالی نداره 

چه خجالتی داره، اتفاقا واسه اونم خوبه، اگر از پایان نامه ات هست. چون اسمش هم تو مقاله میاد خیلی هم خ ...

ن بابا پایان نامه نیست.همین طور دلی دارم مینویسم.اینقد ازش سوال کردم ک نگو