2777
2789

خانواده شوهرم یه وام گرفتن که نصفشو دادن به شوهر من نصفشم به پسر دیگشون حالا قرارمون این بود که ده سال اول خانواده شوهرم قسط شو بدن ده سال بعدش رو ما الان یک سال نشده می‌خوان همه قسط ها رو بندازن گردن ما قرار ما از اول اینجوری نبود وگرنه نمیگرفتیم الان شرایط مالی ما خوب نیست  ما نمی‌دونستم که میزنن زیر حرفشون به نظر شما این انصافه همه قسطا رو ما بدیم من میگم باید نصف نصف کنیم ولی شوهرم دست دل باز شده برای اونا ولی وقتی من میگم مثلاً یه کم گردو بخر نمیخره میگه ندارم الان چطور میخواد قسط رو هم بده نمیدونم من که حلالش نمیکنم انشالله خدا جوابشون بده نگید خانوادشن باید کمکشون کنه می‌دونم باید کمک کنه ولی وقتی تو خونه خودش کمبود هست نباید اول به فکر خانواده خودش باشه اگه داشت بره کمک کنه نه این که از ما بزنه برای اونا.شما هم تو این شرایط بودین ؟چیکار کردین

شوهرم اگر خانوادش بخان و نداشته باشه هم قرض میکنه میفرسته .. ولی ما باید قناعت کنیم از خیلی خرجا بزنیم تا بتونیم  اخر ماه برسونیم .. 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی؟! الان حس می کنی دارین به اونا کمک می کنین؟!!! تازه نفرینم می کنی😂 دارین قرض خودتونو می دین فر ...

آره ولی قرار ما این نبود که هنوز یه سال نشده همه  قسطاش رو  ما بدیم  نصفشوما بردیم پس باید پول نصفشو می‌دادیم نه همشو اونه که منو اذیت میکنه

آره ولی قرار ما این نبود که هنوز یه سال نشده همه  قسطاش رو  ما بدیم  نصفشوما بردیم پس ...

باید متوجه بشی این کمک و محبت بوده نه وظیفه شون آدم به کسی محبت می کنه که رابطش باهاش خوب باشه نه قطع رابطه! 

تاپیک قبلتم خوندم بنده خدا سرطان سینه داره نمی ذاری نوه شو ببینه قطع رابطه هم کردی انتظار داری قسطات ...

شاید باورت نشه ولی بخدا خودش نمیخواد نوش رو ببینه بچم نزدیک یه سالشه اصلا یه بار زنگ نزده بهم بگه نوم خوبه وقتی هم حامله شدم اصلأ براش مهم نبود اگه تایپکام رو خونده بودی می‌فهمیدی که من یک صدم رفتارش رو اگه با خودش میکردم الان منو رو سرش حلوا حلوا میکرد نه اینکه بیاد خونم وقتی بچه آوردم بهم تیکه پسر زا بودنش رو بندازه

دیگه حتما با تورم لحطه ای و خرج سنگین نتونستن 

مجانی که نمخاد بده قسط وام خودشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شاید باورت نشه ولی بخدا خودش نمیخواد نوش رو ببینه بچم نزدیک یه سالشه اصلا یه بار زنگ نزده بهم بگه نو ...

حالا در هر صورت وقتی رابطتون قطعه دیگه انتظار کمک از سمتشون نداشته باش تویی که بهشون نیاز داری پس باید مراقب رفتارتم باشی یا اگه غرورت اجازه نمیده از کمک هم خبری نیست 

باید متوجه بشی این کمک و محبت بوده نه وظیفه شون آدم به کسی محبت می کنه که رابطش باهاش خوب باشه نه قط ...

به خدا شوهرم ازشون گرفت من راضی بودم از گشنگی بمیرم ولی کمکم نکنن که همه جا جار بزنن که ما داریم قسطا شون رو میدیم .یعنی الان منم برم همه جا جار بزنم که ما داریم قسط اونا رو می‌دیم این کار خوبیه ابرو برای ما نذاشتن هر جا میرم همه می‌دونن اینا دارن قسط میدن.این کمک نیست منت گذاشتنه به نظرم باید از اول نصف نصفش میکردن که اینجوری نشه 

کمک؟؟بابا چه عجیبین شماها.پول قسط وام خودشو داره میده.حالا ورسته اونام نباید زیر حرفی که زدن میزدن و ...

آخه ما نصف پول بردیم چرا باید همه قسط ما بدیم این انصاف نیست واقعا