2821
2789

نه هفته رفتم سونو ایست قلبی کرده بود سع تا سونو دادم قلبش دیگ نمیزد رفتم دکتر قرص بهم دادن جنین دفع شد یه چند تا لخته هم بعدش اومد رفتم سونو گفت یه لخته هفت سانتی مونده دیواره رحمتم ۳۰ میلیمتره اما الان خیلیییی کمه خونریزیم در حد اخر پریود چیکار کنم دفع بشه؟؟

سلام 

خو برو دکتر دارو تجویز کنه دفع میشه دیگه 

البته عطاری هم هست که دارو گیاهی میدن تمیز میشه رحمت به شرطی که سونوگرافی نشون بدی 

انشالا بار بعدی خدا یه بچه ناز بهت بده غصه نخور 

اویشن و رازیانه و زیره دم کن با نبات بخور،، شستشوی رحم رو انجام میده، کاچی درست کن بخور عالیه

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زعفرون زیاد دم کن بخور و اگر نداری برگ بو و دارچین و زنجبیل  و کاچی درست کن بخور

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
سلام  خو برو دکتر دارو تجویز کنه دفع میشه دیگه  البته عطاری هم هست که دارو گیاهی میدن تم ...

خیلی غصه دارم خیلیییی

بستری بودم بیمارستان خودشون بهم قرص دادن گفتن برو دفع میشه یکهفته دیگ باز باید سونو بدم ولی اصلاااا دفع نشده مثل ذوزای اخر پریود خونریزی دارم

خیلی غصه دارم خیلیییی بستری بودم بیمارستان خودشون بهم قرص دادن گفتن برو دفع میشه یکهفته دیگ باز بای ...

والا من زنداییم رفت عطاری فقط با نسخه و مدرک قبول کرد بهش بده و قشنگ دفع شد رحمش هم تمیز شد 

باشه عزیزم ممنون از راهنمایی دعا کن بازم زود باردار بشم😔😔

خواهش میکنم دوستم

ان شاالله این سری تاپیک بغل گرفتن نینی ناز و خوشملتو ببینم

البته چند ماه باید جلوگیری کنی جون بدنت ضعیف شده

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.

سلام خیلی ناراحت شدم ان شاالله به زودی دوباره نی نی دار میشی برا منم پیش اومد اگه احیانا دفع نشد و کارت به کورتاژ رسید نگران نباش من که خودم میگفتم کاش از اول کورتاژ میشدم هیچی متوجه نمیشدم

نماز بی ولایت بی نمازیست
باشه عزیز دستت درد نکنه خداکنه فقط راحت دفع بشه کارم ب کورتاژ نکشه😔

من دوبار کورتاژ شدم

یکبار بعد زایمان اولم تیکه جفت چسبیده بود تا دوماه خونریزی داشتم که با سونو تشخیص دادن

یکبارم سقط داشتم که با ورزش و طناب زنی و قرص کنده نشد کورتاژ شدم

ان شاالله کار شما ب کورتاژ نمیرسه چون خیلی بده

والا من زنداییم رفت عطاری فقط با نسخه و مدرک قبول کرد بهش بده و قشنگ دفع شد رحمش هم تمیز شد 

عه پس حتما میرم خدارو شکر تمام سونو ها و ازمایش هامو‌از بیمارستان گرفتم کپی کردم دارم مدارکمو

سلام خیلی ناراحت شدم ان شاالله به زودی دوباره نی نی دار میشی برا منم پیش اومد اگه احیانا دفع نشد و ک ...

میگن خیلی اسیب به رحم وارد میشه، ان شاالله خودش طبیعی دفع کنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز