2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نشی اما بفکر درمان خودت باش اینجوری خیلی سختته 😐 الان بارداری باید خوشحال باشی اونوقت ...

اره من خیلی اخلاق بدی دارم اصلا قبل اینکه اقدامی هم بشه همش تو فکر این بودم خدایی نکرده زبونم لال.....

چیزی نمیشه وقتی تو اقدامی چرا رعایت نکردی .استرس بدتر از هر سمی هست.آروم باش.در ضمن انقد محیط الودگی داره که اینا توش گمه.زین پس رعایت کن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خیلی خوشحال شدم برات منم ماه پیش خالی خوردم این ماه میخوام امپول بزنم

فداتشم به من سه تا بسته داد ، البته چون تنبلیم شدید بود بعد یه ماه اقدام رفتم دارو گرفتم چون گفته بود بدون دارو درصد بارداریت پایینه

فداتشم به من سه تا بسته داد ، البته چون تنبلیم شدید بود بعد یه ماه اقدام رفتم دارو گرفتم چون گفته بو ...

ان شاءالله صدای قلبشوبشنوی

درانتـــظاردوبـــاره مــــادرشـــدن

الهی سالم و سلامت باشه و ب دلتون بمونه😍🥺❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

سلام عزیزم خوبید ان شاءالله مبارکتون باشه ان شاءالله زیر سایه خداوند متعال و اهل بیت علیهم السلام شادو خرم وسالم وتندرست باشید در کنار خانواده محترم خیر ببینید ان شاءالله و زیر لوای حضرت بقیه الله فی الارض ارواحنا له الفداء علیه السلام باشید 💝💝💝