2777
2789
عنوان

بماند به یادگار.

123 بازدید | 14 پست

امام حسین خودم دورت بگردم.شما اینقد بزرگی که من با چشمای خودم دارم معجزه ات رو میبینم.خودم فدای سر بریده ات بشم.خودم فدای خودتو و پدر بزرگوارت بشم.تازه فهمیدم ائمه کی هستن.تازه فهمیدم.خدایا رو روز به روز عشق حضرت علی و فرزندانش رو در دل من بیشتر قرار بده.خدایا خودت به من توفیق بده.خدایا چقد ایشون بزرگ هستن و من احمق نفهمیدم.خدای بزرگ من خدای من سجده میکنم در برابر تو فتبارک الله به شما از آفرینش این بنده هات.نمیدونم واقعا چی بگم.ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله.خدای من خدای من.من همین الان متوجه شدم که کسی دست به دامن بنده های برگزیده ات بشه دست خالی برنمیگرده.خدای من خدای بزرگ من.من تازه میفهمم دنیا به برکت همین اشخاص میچرخه.خدای من خدای بزرگ من چندین سال هس.که یه چشمم اشکه.یه چشمم خون.همش با ناامیدی صدات زدم.اما این بار حسینت رو واسطه قرار دادم.من به فدای حسین ع و خاندانش.قلبم چن وقته از حرص و ناراحتی درد میکنه.الان هیجان زده ام .موندم چی بگم خوشحالم اما قلبم داره میترکه از درد از بس این چند وقته حرص خوردم.خدای من خودت به همه ی بنده هات آرامش بده.بهشون توفیق بده که  امام حسین ع رو واسطه قرار بدن تا بفهمن ایشون چه شخصی هس.یا حسین خودم کمکم کن ارادتم به شما از الان هزار برابر شده.یا حسین.خودت به همه کمک کن.یا حسین دوست دارم.یا حسین چشم بد.حسود و عنود و بدخواه و شیطان رجیم از همه ی بنده هات دور .بچه ها نپرسین چی شده.فقط دعام کنین که قلبم و بدنم که از حرص ضعیف شده منو یاری کنه که بتونم بازم از حسینم کمک بخام به اذن خدای بزرگ انشاالله.ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی اعظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که دعات برام مستجاب بشه هم برا من هم برا خودت

انشاالله انشاالله انشاالله.

من که به قدری امید و نیرو گرفتم که حد نداره.بدنم داغونه از حرص و غصه.اما خدا کمک میکنه

انشاالله انشاالله انشاالله. من که به قدری امید و نیرو گرفتم که حد نداره.بدنم داغونه از حرص و غصه.ام ...

انشاالله

توکل برخدا

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

وااااای خدا خیر دو دنیا بده بهت خواهر حتما بفرست ممنون

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین