2777
2789
عنوان

اسم بچه دومم رو چی بزارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا اگر نخوام قرآنی بزارم خیلی قشنگه به فامیلمون هم میاد... باید رو مخ شوهرم کار کنم😁

بذار لنا یا یه اسم ایرانی 

چرا آنقدر اسم های قشنگ‌و ایرانی هست نمی‌ذاری عربی میذاری آخه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
بذار لنا یا یه اسم ایرانی  چرا آنقدر اسم های قشنگ‌و ایرانی هست نمی‌ذاری عربی میذاری آخه

خب اینا قرآنی هستن

دیگه طرز و فکر عقیده ها متفاوته

برای من اسم علاوه بر قشنگی بهتره که بار معنوی هم داشته باشه 

اسم خوب سرنوشت خوب میسازه

خب اینا قرآنی هستن دیگه طرز و فکر عقیده ها متفاوته برای من اسم علاوه بر قشنگی بهتره که بار معنوی ه ...

کاش میشد من اسم معنوی ام عوض میکردم ازش راحت میشدم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اسمتون فروغ ؟ هر اسم عربی که بار معنوی نداره که...

فاطمه است 

فاطمه است 

فاطمه که خوبه که

بد نیست

اینکه اسم کسی روت باشه که قبلا تو تاریخ ازش به بزرگی یاد کنن خیلی خوبه

بعضی اسما رو من میشنوم داااغون

یکی بود عهدیه 😐 اَه 

یا دختر ۲۰ ساله اسمش صدیقه بود