بلفارو نقاهتش کوتاهه. حتی همون 3 4 روز هم برای اینکه ورم بخوابه بیمار باید استحرات که. وگرنه اصلا عمل سختی نیست با بی حسی موضعی هم انجام میشه. من هم مادرم انجام داد هم خودم. من زودتر پف چشمام خوابید. برای سنای پایین تر زودتر ترمیم میشه، به نظرم پیش یه دکتری که متخصص چشم باشه انجام بده. چون به هر حال چشم ناحیه حساسیه. دکتر وحید بیگی رو من خودم پیشنهاد میکنم. هم جراح و متخصص چشم هستن هم بلفارو انجام میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید حتما پیش یه جراح خوب بری من بهت دکتر هوتن علوی رو معرفی میکنم نمونه کارای جراحی بلفاروپلاستی ...
هوتن علوی کیه گلم من نمیتونستم واس عمل بلفا بیام تا تهران باسه تابچه کوچیک دکترخودمم متخصص چشم بود مدرکشم امریکا کرفته کارش عالیه بااینکه چهارروز عمل کردم اما هرکی منومیبینه میگه چقد تغییرکردی