2777
2789

سلام شبتون بخیر باشه

ببخشید میشه در مورد ازدواج منم بگید که کی هستش و چجور شخصیع؟ و اینکه آیا میلاد واقعا قصدش ازدواجه یا دوستی ممنون میشم🤍

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات صلوات فرستادم عزیزم 

هدیه به امام زمان برای حاجت رواییت

یک آیه الکرسی میخونم عزیزم

تاپیکامو حتما بخوو سارا حتما حتما حتما 

مخصوصا صفحه ۳۷۰ و ۴۵۱

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
سلام شبتون بخیر باشه ببخشید میشه در مورد ازدواج منم بگید که کی هستش و چجور شخصیع؟ و اینکه آیا می ...

میلاد قصدش ازدواجه ولی شرایطش هنوز جور نشده

ازدواجت با یکی از نزدیکانه و حسم میگه واسطه دارید

میلاد قصدش ازدواجه ولی شرایطش هنوز جور نشده ازدواجت با یکی از نزدیکانه و حسم میگه واسطه دارید

با حسین ازدواج میکنم؟ 

کی نامزد میکنیم؟ 

واقعی دوسم داره؟ 

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
دوست داره مخالفت دارید ولی حل میشه

کی میان خواستگاری

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤