2777
2789

سلام خانوما من ۳۶هفته کامل هستم 

دیروز پیش برای چکاپ بهداشت رفتم قشارخونم ۱۲/۹بود 

دیگه تا شب چک کردم فشار خون رو از ۱۱تا ۱۴ متغییره .

رفتم دکتر چکاپ کامل برام نوشت .اکو . دفع پروتیین و ادرار . سونو گرافی . ازمایش خون 

.

امروزم فشارم بین ۱۲ تا ۱۴/۹ هست .

اما هیچچچ علائمی ندارم .

نه ورم . نه تنگی نفس یا درد هیچیییی . از همیشه سرحال تر و سبک ترم .حتی وقتی فشارم ۱۴هست متوجه نمیشم فقط چون دکتر گفت چک کنی روزی چند بار میگیرم ببینم چه خبره .

الان نت میخونم خیلیا که مسمومیت بارداری داشتن علائم داشتن.

میشه بیاید از تجربیاتتون بگید؟ 

واینکه اگه دچارش شدید کی بچه تون به دنیا اومد و طبیعی بودین یاسزارین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آمپول ریه بزن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

فشارت بالا باشه ورم میکنی .سردرد ودوبینی داری . نمک نخور .گوجه .سیر .ماست بخور 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
استرس به خودت راه نده بزار حداقل به ۳۷ هفتع برسی تا خیالت راحت بشه یهو زایمانم کردی دیگه نارس نیست

اخه بهم شیاف پروژسترون داده که استفاده کنم .که زایمان نکنم . اونو بعضیا میگن زایمانم رو سخت میکنه چون طبیعیم . 

شکمم خیلی پایین اومده همش حس میکنم الان نی نی بیاد

فشارت بالا باشه ورم میکنی .سردرد ودوبینی داری . نمک نخور .گوجه .سیر .ماست بخور 

اصلا ورم ندارم اتفاقا. هیچ علایم تاری دید و سردرد و... اینام ندارم.

فقط پلاکت خونم دفعه قبل پایین بود ممکنه از پلاکت فشار بالابره؟

اخه بهم شیاف پروژسترون داده که استفاده کنم .که زایمان نکنم . اونو بعضیا میگن زایمانم رو سخت میکنه چو ...

طبیعیه

منم شکمم پایین بود و ببخشید استخوان پایینم شدیدا درد می کرد،الان ۳۸ هفته و ۳ روزمه

فقط تا میتونی دراز بکش و استراحت کن

اصلا ورم ندارم اتفاقا. هیچ علایم تاری دید و سردرد و... اینام ندارم. فقط پلاکت خونم دفعه قبل پایین ب ...

فک نکنم پلاکت ربطی به فشار داشته باشه باید این اواخر غذای بی نمک میخوردی

طبیعیه منم شکمم پایین بود و ببخشید استخوان پایینم شدیدا درد می کرد،الان ۳۸ هفته و ۳ روزمه فقط تا م ...

منم مثل شماهستم .اما تحرک دارم .نه زیاد ولی خب کارامو انجام میدم .الان که اواخر بارداریمه یه کمی دور و برمو جمع و جور کردم . الان فقط همین فشار خونم مشکله .

بچه ی اولمو ۳۷هفته بدنیا اوردم سالم و گوگولی .

کاش اینم بدون دردسر بیاد بغلم ،😍

منم مثل شماهستم .اما تحرک دارم .نه زیاد ولی خب کارامو انجام میدم .الان که اواخر بارداریمه یه کمی دور ...

انشالله

منم این ماه اخر از ته خونه تکونی کردم!

ولی پیشنهادم بهت اینه فقط استراحت کن و دراز بکش بزار به ۳۷ برسی،بیشترین رشد بچه همین هفته های اخره

انشالله منم این ماه اخر از ته خونه تکونی کردم! ولی پیشنهادم بهت اینه فقط استراحت کن و دراز بکش بزا ...

فعلا که کلی ازمایش دارم که فردا باید برم انجام بدم از صبح تاشب بیرونم احتمالا .

دعا کن انشاالله بخیر بگذره از سرم