2777
2789
عنوان

اقدامی هایی که نزدیک پری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 182 پست
احتمالا از علائم بارداری هست ولی ماه قبل قبل پری این ترشحات من  هم داشتم ولی پری شدم الان سینه ...

من ماه پیش اینقدر علائم داشتم که صد در صد گفتم حامله ام.درد سینه حالت تهوع سرگیجه دل درد و ... اما نشد که نشد😔 

انشاالله همه منتظرا حاجت روا بشن خدا ما رو هم نجات بده از انتظار 

ایشالا واسه همه🙏واقعا انتظار سخته.من ۳۴سالمه همش میترسم دیر بشه و نتونم بچه دار شم.ایشالا اینجا خبر بارداریت و بدی بهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه وقت نشد برم سونو😔 فقط کیت زدم و روزای دوخط و اقدام کردم.سایزش خوب بوده پس حتما باردار میشی

کاش دوتامون باشیم

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

من ماه ۳م اقدامم ولی سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم چون دوماه قبلی خیلی تو فکرش بودم وقتی پریود میشدم تا دوهفته افسرده بودم همش میخواستم گریه کنم این ماه هم درست نشده رابطه داشته باشیم برای همینم فکر نکنم این ماهم بشه سپردم به خدا دیگه😄

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

من ۳۲سالمه

ماه ۸ اقدامم

۱۰روز دیگه موعدمه

اینماه نشد اقدام داشته باشم

دیگه منتظر نیستم....

ماههای پیش با کلی علائم اما پریود شدم

بخاطر همین میگم علائم ساخته ذهن خودمونه

یا اثرات قرص های هورمونی

منکه دوماهه هیچ دارویی بغیراز فولیک اسید مصرف نمیکنم

من ۳۲سالمه ماه ۸ اقدامم ۱۰روز دیگه موعدمه اینماه نشد اقدام داشته باشم دیگه منتظر نیستم.... م ...

چرا این ماه تلاش نکردین؟ آره وقتی فکر کنی میبینی شاید قبلا هم علائم مشابه داشتی که مربوط بوده به پریودی.اما الان ربط میدیم به بارداری.من از اونایی بودم که دوره pms هام خیلی وحشتناکه.درد و افسردگی و ... اما این ماه در بی علائم ترین حالت ممکنم🤣

آره واقعا.هرکی بیخیالش شده حامله شده

نه من یذره شرایط اقتصادیمونم بهم ریخته شده شوهرم میگه اوکیه مشکلی نداره ولی میدونم احساسی داره تصمیم میگیره بعدش فشار روش خیلی زیاد میشه منم ته دلم خیلی میخواد ولی منطقی فکر میکنم میبینم الان وقتش نیست هرچیم میگمش بزاریم بعدا میگه ن دیگه منم بیخیال شدم قسمت باشه میشه 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
منم هیچ علائم خاصی ندارم.درد پریودی دارم که قبلا قبل موعد نداشتم.ترشحاتم زیاده و زیر دلم تیر میکشه ه ...

منم همینم باضافه نفخ و خستگی مفرط

از شدت خستگی نمیتونم شبا بخوابم الان ۵ صب ه بیدار شدم

یک روز مونده

یکشنبه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
من ماه پیش اینقدر علائم داشتم که صد در صد گفتم حامله ام.درد سینه حالت تهوع سرگیجه دل درد و ... اما ن ...

دقیقا ادم توهم هم میزنه😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
نه من یذره شرایط اقتصادیمونم بهم ریخته شده شوهرم میگه اوکیه مشکلی نداره ولی میدونم احساسی داره تصمیم ...

منم ۴سال پیش میخواستم بیارم اما شوهرم بیکار شد و از نظر مالی صفر بودیم.الان که اکی شده تصمیم گرفتیم.حالا همش میگم کاش همون موقع میاوردم

منم همینم باضافه نفخ و خستگی مفرط از شدت خستگی نمیتونم شبا بخوابم الان ۵ صب ه بیدار شدم یک روز مون ...

من که از فکر و خیال شبها نمیتونم بخوابم.ایشالا فردا پری نیاد و بی بی چک بزنی مثبت بشه.واسه منم دعا کن.من موعدم چهارشنبه اس

علائم که هیچی

من این ماه چون دیر اقدام کردم بیخیالم و 

میدونم احتمالش صفره😂

تخمکگزاریم ۱۵ یا ۱۶بوده ( طبق کیت) من روز ۱۸ بعد از ظهر اقدام داشتم که مطمینن دیر بوده 

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده