2777
2789
عنوان

با یه تصمیم زندگیمو خراب کردم

265 بازدید | 13 پست

دروغای شوهرمو قبل ازدواج باور کردم اعتماد کردم

شهرامون باهم ۷۰۰ کیلومترفاصله داره... ثول داد بیاییم شهر اون زندگی کنیم دو سه سال بعد بزمیگردیم شهر من... قول داد بذاره سرکار بزم درس بخونم....

هیچکدومشو عملی نکرد... الان داره ۴ سال میشه عروسی کردیم.... با وجود کلی دعوا و یحث و مشکلاتی که اینجا داریم اصلا قبول نمیکنه برگردیم شهر من.... هر باید با غریبی بسازم هم با نداری ... صابخونه هرروز میگه در بیا خونه نمیتونه بگیره ولی اصلا راضی نمیشه بریم شهر من....شغل درست حسابی نداره خیلی دیر از سر کار میاد.... توی این شهر غریب حالا که بهم ثابت شد همهچی دروغه حس میکنم سرم کلاه گشادی رفته خدایا دارم دق میکنم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه نمیتونم.... اون درجا ولم میکنه دنبالم نمیاد هیچوقت چون رفتم پنج هفته موندم انگار نه انگاز.... ...

امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه باهات بیاد غربت خیلی سخته 

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه باهات بیاد غربت خیلی سخته 

دارم اب میشم... شوهرم همراه نیست خانوادش به درد نمیخورن اژ من خوششون نمیاد اژ اول به این وصلت راضی نیودن هسچوقت هوامونو ندارن به خاطر من.... از دوری. خانوادم از اینکه دلخوشی ندارم دارم دق میکنم

وقتی میتونه بره شغل خوب دم دستشه ولی نمیره چون سختشه نمیخواد به خودش 

حالا شوهر من از ۶ صبح تا ۵ سره یه کاره دخل خرجمون نمیخونه

میخواد یه شغل دوم هم بره ۵ تا ۱۲ شب😭

من خیلی گریه میکنم دلم میسوزه براش خدا منو بکشه که نمیتونم کار کنم التماسش میکنم که نره حتی حاضر شدم بریم خونه مادر شوهرم زندگی کنیم تو یه اتاقش ولی شوهرم انقد کار نکنه

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
حالا شوهر من از ۶ صبح تا ۵ سره یه کاره دخل خرجمون نمیخونه میخواد یه شغل دوم هم بره ۵ تا ۱۲ شب😭 من ...

اخی عزیزم.. کاش منم مث تو بودم... ولی با دروغ  هایی که به امیدشون اومدم اینجا و ایندم خراب شد نمیتونم کنار بیام هرروز جنگ و دعوا داریم سر اینکه چرا با دروغ منو کشونده اینجا اخه چرا.