2777
2789

دوستان من تاپیک قبلیم هم زدم الان دو هفته ای میشه عقب انداختم سه بار هم تست زدم آخرین بار هم دهمین روز بود ناشتا زدم منفی شد هرکس هم هر راهنمایی کرد رو انجام دادم نزدیکه یه هفته اس خیلییییی کمر درد دارم بغل سینه هام نزدیک دنده هام یهو سوزن سوزن میشه بعضی وقتا هم سردرد دارم خیلی ببخشید همش هم زیر دلم یه دردی دارم اما مثل پری درد نیست خیلیییی ببخشید ترشح سفید خیلی کم طوری که حس یه چیزی هی ازم می‌ره دارم همین دیگه علاعم ندارم مامانم  توهم زده میگه بارداری آخه مگه میشه یه بار تست منفی شه باردار باشم اینم بگم ما اصلا بچه نمی‌خوایم اصلا شرایطشو نداریم طوری که مامانم گفت برو آزمایش بده ببین اگه هستی آمپول بزن تا بچه شکل نگرفته گناه نشه توروخدا قضاوتم نکنین اصلا شرایطشو نداریم تو این اوضاع بچه طفله معصوم چه گناهی کرده بنظرتون باردارم ،،؟ شوهرم هی بهم می‌خنده میگه توهم بارداری زدی بابا تست منفی بوده و اینا راست میگه؟ منم جای خواهرتون ببخشید طولانی شد بنظرتون چیکا کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.