بانو_گردآفرید مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2902 عنوان خانومای کرمانشاهی تا حالا با قطار سفر کردید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 20 پست مشکل من غذاس نمیدونم قطار کرمانشاه غذا میدن یا نه ۲۰ یا ۲۲ ساعت تو راهیم تا مشهد کسی هست خواهش میکنم راهنماییم کنه فردا مسافرم هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن! 1402/05/27 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_مخلوط_74 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1975 بهتره تا قاشق و قابلمه و ظرف و لیوان و این چیزا ببری 😑 کدومش بهتره فکر کنم کباب مرغه بهتر باشه درست ... ولی قاشق و لیوان ببر جا گیر نیس ک بنظرم کلا مرغ بهتر از گوشتهاره بابا بارتو سنگین نکنبرای منم دعا کن زیارتت قبول باشه بگو انشالله مژده صاحبخونه شه😔
بانو_گردآفرید مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2902 تمیز که نه خیلی، بیشتر منظورم کیفیت غذاس به دل نمیشینه باور کن الویه اماده بگیرین اونجا لقمه ... استان ما فقط یه قطار داره نمیدونم فکر کنم اسمش امید هست هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
بانو_گردآفرید مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2902 ولی قاشق و لیوان ببر جا گیر نیس ک بنظرم کلا مرغ بهتر از گوشته اره بابا بارتو سنگین نکن برای منم دع ... فداتبشم عزیزم انشالله برات دعا میکنم هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
mydeniiz عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1970 استان ما فقط یه قطار داره نمیدونم فکر کنم اسمش امید هست امید ۴ ستاره س احتمالا میان وعده بهتون ساندویچ مرغ یا چیزی این مدلی بدناینو بگم شاید شما کیفیت غذا ب دلتون باشه چون ۴ ستاره س من ی بار ۴ ستاره قسمتم شده غذاشم گرفتیم مجبوری بد نبود ب نسبت بقیه زیارتتون پیشاپیش قبول سلام منو خیلی به امام رضا برسون 🥲
بانو_گردآفرید مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2902 امید ۴ ستاره س احتمالا میان وعده بهتون ساندویچ مرغ یا چیزی این مدلی بدن اینو بگم شای ... فداتبشم عزیزمم چشم همه رو دعا میکنم 🥹 هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!