2777
2789

سلام من تنبلی تخمدان دارم وزنم کم کردم اوکی نشد قرص خوردم امپول زدم بازم باردار نشدم ای یو ای کردم بازم بی تاثیر بود ایا ای وی اف جواب میده خواهشا تجربه هاتون را به من بگید ورزشم کردم ۳ ماه اوکی نشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره تخمدانت پایینه؟ معمولا از آی وی اف جواب می گیری

نه اتفاقا چون بالاس گفت ای وی اف کنم باید نهایت ۵ باشه ۱۱ بودم متاسفانه گفت با ای یو ای جواب نمیگیرم😭😭😭😭😭

نمیدونم کسی میدونه به منم بگه لطفا

قطره ویتاگونس استفاده نکردی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
نه اتفاقا چون بالاس گفت ای وی اف کنم باید نهایت ۵ باشه ۱۱ بودم متاسفانه گفت با ای یو ای جواب نمیگیرم ...

زن دایی من بعد ۱۸ سال نازایی 

و کلی درمان ای وی اف کرد و همون انتقال اول باردار شد 

الانم یه پسر دایی خوشتیپ داریم 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

خیلیهارودیدم مثبت شده جتی شدیدترین تنبلی تخمدان وداشتن با آی وی اف حامله شدن خودمم همینطور

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم
خصوصی ۴۵تا ۵۰ دولتی نهایت۱۵ت

واقعا با دارو اینا ۱۵

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍