2777
2789

بچه ها من چند ماهه اقدامم این ماه دقیقا روز تخمک گذاریم یه ترشح مایل به صورتی دیدم اولش به بارداری شک کردم اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم نوشتن خیلیا روز تخمک گذاری لکه میبینن و همیشه علتش بارداری نیس اینو که خوندم بیخیالش شدم

الان ۲۳ سیکلمه از دیروز گاهی تخمدانم تیر میکشه و سر شب یکمی کمرم درد گرفته بود در حد خفیف

صورتمم صاف و تمیز بود الان چند روزه هی بیخودی کلی جوش در میاره با اینکه رژیم غذایی دارم یعنی چیزی نخوردم که باعث جوش بشه (بعضی وقتا جوش میتونه علامت بارداری باشه تو سایتم تجربیات خانوما هست)

به نظرتون الان من باردارم؟بی بی چک نزدم گفتم هنوز زوده منفی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالش هست، من موقع لانه گزینی بشدت دلدرد وکمر درد داشتم 

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

ببین اصلا به علائم هیچ توجهی نکن... من بارها ضربه خوردم ازش..

اصلا اصلا توجه نکن..

اگه پریودت عقب افتاد، دو روز بعد بیبی چک بزن، اگه مثبت شد، برو آزمایش

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

ببین اصلا به علائم هیچ توجهی نکن... من بارها ضربه خوردم ازش.. اصلا اصلا توجه نکن.. اگه پریودت عقب ...

دوس دارم بیخیال باشم ولی کسی که داره انتظار میکشه سخته به علائم بی توجه باشه 

مال من خفیفه بعضی وقتا میگم نکنه توهم زدم 

انشالله که باردار هستین، من یه هفته مونده ب پریودم بی بی چکم هاله انداخت، زیر دلتون احساس سنگینی میکنید؟ من حس میکردم یه وزنه سنگین زیر دلمه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
صبر کن بی بی چک بذار مثبت باشه آزمایش بده، تجربه من اینطور بوده تا بی بی مثبت نشده نباید آزمایش داد

هنوز خیلی تا موعد پریودم مونده

الان ۲۴ سیکلمه بزنم منفی کاذب نمیشه؟

دوس دارم بیخیال باشم ولی کسی که داره انتظار میکشه سخته به علائم بی توجه باشه 

عزیزم من کاملا درکت میکنم چون خودم کلی صبوری و انتظار کشیدم...

بخاطر همونم میگم اگه میخوای راحتتر برات بگذره، به علائم توجه نکن.. من هرماه یه علائم جدید داشتم، هربارم منفی میشد میخورد تو ذوقم...

ماهی که گرفت، روز موعدم لک لانه گزینی و کمردرد خفیف داشتم که دوسه روزه خوب شد.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

انشالله که باردار هستین، من یه هفته مونده ب پریودم بی بی چکم هاله انداخت، زیر دلتون احساس سنگینی میک ...

نه گلم حس سنگینی ندارم فقط یه درد خفیف تخمدان و امشب کمرم یکم

نه گلم حس سنگینی ندارم فقط یه درد خفیف تخمدان و امشب کمرم یکم

ان شاءالله که خبرای خوب خوب توراهه🙏🙏🙏

هنوز خیلی تا موعد پریودم مونده الان ۲۴ سیکلمه بزنم منفی کاذب نمیشه؟

منم تو این زمینه عجولم، مثلا بزنم منفی شه میگم حتما زود زدم‌باز استرس و صبر، اگه میتونی طاقت بیاری و پریودیات منظمه  یه‌چند روز صبر کن بعد بزن